Møte med statsråd Nikolai Astrup

Grenland Næringsforening møtte kommunal og moderniseringsministeren

I forbindelse med at Skien og Porsgrunn samlet er nominert til Attraktiv by-prisen, ble Grenland Næringsforening invitert til å møte minister Nikolai Astrup.
Vår oppgave var å snakke om Grenland Næringsforenings samarbeid med kommunene og fylkeskommunens Bystrategi Grenland; om temaer som byutvikling, samarbeid om felles frokostmøter og foreningens deltakelse i prosjekter som Skien 2020 og Ressursgruppe Næring - et rådgivende organ som gir innspill til politikerne om prioritering av bypakke-prosjekter.
Daglig leder Mette Sannerholt Andersen fortalte om næringsforeningens rolle. Hun pekte på de mange gode samarbeidsprosjektene og viktigheten av at næringslivet inviteres tidlig med i prosessene.
Grenland Næringsforening har fokus på SAMARBEID på tvers av kommunegrenser. "Det synes jeg vår region blir bedre og bedre på - og at Skien og Porsgrunn nå sammen er finalister i konkurransen om Norges mest attraktive sted i 2021, er et godt eksempel på det, - og vel fortjent", sa hun. Og tilføyde at næringslivet i Grenland ikke ser noen kommunegrenser, og ønsker en kommunesammenslåing velkommen.

På grunn av restriksjoner grunnet pandemien var det begrensinger på antall deltakere, og vi syntes derfor det var hyggelig at Grenland Næringsforening ble invitert med.
I spissen for det hele var Robin Kåss og Hedda Foss Five som engasjert fortale om hva vi har fått til, og hvilke planer som er for et det gode samarbeid fremover. 

Se flere bilder og se video på facebook her.

 
 
 
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler