Nå er vi Grenland Næringsforening

Porsgrunn og Skien Næringsforening fusjonerer! 

Næringslivet i Skien og Porsgrunn har gått sammen om en felles næringsforening for Grenland. Under ekstraordinære generalforsamlinger denne uken har næringsforeningene i Porsgrunn og Skien vedtatt en fusjon der driften blir lagt til Skien næringsforening samtidig som foreningen skifter navn til Grenland Næringsforening.

Det er mye historie og tradisjoner i de to næringsforeningene som nå slår seg sammen. Skien næringsforening er 130 år gammel, mens Porsgrunn næringsforening er 133 år. Førstnevnte har 350 medlemmer, mens Porsgrunn næringsforening har rundt 30.

Styreleder i Skien Christer L. Sørensen uttalte på generalforsamlingen at dette er en gledens dag for et samlet næringsliv i Grenland. 

Den nye foreningen skal jobbe for å bedre rammevilkårene for næringslivet med et helhetlig blikk på Grenland uavhengig av kommunegrenser, slik at vi som region kan fremstå samlet i saker som arealplaner, næringsplaner, kommunikasjon, sykehus, offentlige etableringer og generelle vilkår for god vekst og utvikling i næringslivet i Grenland.

En viktig oppgave for foreningen er å skape felles møteplasser for små å store bedrifter gjennom medlemsmøter, kurs og samlinger. Dette ofte i tett samarbeid med kommunene, Vekst i Grenland og NHO-Telemark.

Grenland er ett bo-, handels- og næringsområde med historiske grenser mellom kommunene. Med denne sammenslåingen ønsker vi også å gi et signal til våre politikere om ønske om en felles kommune.

Har du lyst til å bli medlem av Grenland Næringsforening?
For mer informasjon - kontakt  daglig leder Mette Sannerholt Andersen, e-post: msa@grenlandnf.no  eller tlf. 951 20 848, eller

LES MER OG MELD DEG INN HER

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler