Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen var gjest på julemøtet

Hør en smakebit av Torbjørn Røe Isaksens tale her: facebook.com/grenlandnf

Smilene satt løst på årets siste medlemsmøte og foreningens tradisjonsrike Lutefiskaften med 90 deltakere til stede.
Konsernsjef Knut Barland hos Skagerak Energi - GNFs hovedsamarbeidspartner - hadde invitert selveste næringsminister Torbjørn Røe Isaksen som kveldens hovedforedragsholder.
Han talte til en lydhør forsamling som utover kvelden slappet av med vakre folketoner fra Anne Gravir Klykken, Geir Tangens mentalistøvelser som har fått daglig leder Mette til skifte kode på mobiltelefonen(!), og ordfører Hedda Foss Five holdt en takk for maten - tale som fikk latteren frem.  En hyggelig avslutning på et spennende første år i sammenslåtte Grenland Næringsforening.

 

Mette Sannerholt Andersen, Knut Barland, Torbjørn Røe Isaksen, Christer Sørensen, Hedda Foss Five

 

Her var næringssjefer, rådmann og kommunalsjef, politiske representanter og ikke minst et stort utvalg private næringslivsmedlemmer fra alle bransjer i hele Grenland. 

 

Foreningens styreleder Christer L. Sørensen var kveldens toastmaster og loset oss trygt gjennom middagen og ordfører Hedda Foss Five’s takk-for-maten tale fikk latteren fram.

 

Alle medlemmer bidro til en hyggelig avslutning på et innholdsrikt år i en forening i god vekst på vei mot 500 medlemmer.
Ønsker din bedrift å bli medlem og få tilgang til et stort nettverk med mulighet til å påvirke næringslivet i Grenland? Les mer om foreningen og melde deg inn på www.grenlandnf.no

 
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler