Norsk-tysk forum om Fagkompetanse og Industri 4.0 i praksis

Kompetanseutvikling tilknyttet industri 4.0 og sikring av de beste fagarbeiderne

Den 11 - 12 september 2019 inviterer Norsk-Tysk Handelskammer til det andre norsk-tyske forum om fagkompetanse og industri 4.0. Forumet arrangeres på Kongsberg, i samarbeid med Norsk Industri, Fagskolen Tinius Olsen og Festo.

11. september blir det seminar på Fagskolen Tinius Olsen der det i første del blir presentert hvordan industri og skole jobber sammen om kompetanseutvikling knyttet til industri 4.0. Det blir eksempler på hvordan norske og tyske bedrifter sikrer seg de beste fagarbeiderne, og ikke minst hvordan de beholder dem. Andre halvdel av seminaret vil inneholde presentasjon og omvisning på Fagskolen Tinius sin nye digitale lab, med praktiske eksempler på bruk av denne.

12. september. Besøk til GKN Aerospace og KTech der blir det omvisning og presentasjon av hvordan de og den øvrige industrien i Kongsberg-regionen i praksis jobber for å sikre den nødvendige fagkompetansen.

Tid: 11. og 12. september 2019
Sted: Kongsberg
Språk: norsk og engelsk

Mer informasjon om programmet og påmelding:
https://norwegen.ahk.de/no/arrangementer/kommende-veranstaltungen/detaljer-arrangement/fagkompetanse-og-industri-40-i-praksis/

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler