Meny
Search
Search
Sesongens siste medlemsmøte

Sesongens siste medlemsmøte

07. juni 2022
Lutefisk ble til okse og svin
Den tradisjonelle lutefiskaften i desember 2021 måtte utsettes i siste liten på grunn av restriksjoner. Alle de påmeldte ble derfor flyttet til sommerfest på Villa Fløyen.
Det ble en veldig hyggelig kveld med mye mingel og sosialt, god mat og stemningsfull underholdning. 

Anne-Hege Svartdal fra Visit Telemark holdt et inspirerende foredrag om reiseliv og hvordan Vestfold Telemark skal vokse som turistdestinasjon med de store ringvirkninger det kan gi for regionen vår.
Foreningens hovedsamarbeidspartnere Aider og Tenden Advokatfirma stod for underholdningen der Hilde Norland Gundersen og Erik Damberg sørget for den rette sommerstemningen.
Vi hadde besøk av Litauens handelsattache, Darius Budrys, som snakket om mulighetene for handel mellom Norge og Litauen.
Daglig leder Mette Sannerholt Andersen loset oss gjennom møtekvelden, og foreningens nyvalgte styreleder, Skjalg Aasland, var kveldens stødige toastmaster.
Til sist takket varaordfører i Skien kommune, Trond Ballestad, for maten på en utmerket måte.
God sommer til alle våre medlemmer!
Medlemsmøte
facebook
Top Image

Bli kjent med Grenland Næringsforening

Siden 1884 har vi jobbet for samarbeid, nettverk og næringspolitisk gjennomslag for næringslivet. Vi samler beslutningstakerne i regionen og er en samlet stemme for næringslivet. 
I vårt nettverk har vi de fleste bransjer, og vi har tett dialog med offentlige myndigheter. Medlemskapet er rimelig, og jo flere vi er - jo sterkere står vi SAMMEN!
BLI MEDLEM