- Ser stor verdi av medlemskap i Grenland Næringsforening

Markedssjef Odd-Ivar Gundersen hos Gumpens Auto Grenland, er klar i sin tale

I Grenland er nettverk viktig

Lokalene til Gumpens Auto Grenland AS ligger 25% i Skien og 75% i Porsgrunn. Gumpens Auto Grenland har, som Grenland Næringsforening, nettopp vært gjennom en stor sammenslåing og samlokalisering av sine virksomheter. Nå holder de til i et av Grenlands flotteste næringsbygg på Tollnes. Volkswagen og Audi forhandleren, består av tidligere Skien Bil AS og Grenland Auto AS på Vallemyrene i Porsgrunn. Medlemskapet i en samlet Grenland Næringsforening har gitt både nye kunder og leverandører. 

Les mer om medlemskap her

 

Velkommen i nettverket
 - På medlemsmøtene i Grenland Næringsforening møter vi kunder vi kjenner fra før, samtidig som vi får mulighet til å bli kjent med nye potensielle kunder, forteller markedssjefen i Gumpens Auto Grenland, Odd-Ivar Gundersen.  Faglig foredrag og en hyggelig middag skaper en setting som minner lite om "kjøp-og-salg" og gir tid til god nettverksbygging, fortsetter Gundersen.
- Minglingen skaper den hyggelige uformelle stemning jeg opplever som et godt utgangspunkt for å knytte gode relasjoner. I tillegg møter vi ofte folkene igjen på neste medlemsmøte eller i andre nettverk, da blir vi godt kjent, sier markedssjefen.

 

- Mer enn en gang har medlemsmøtene i Grenland Næringsforening utviklet seg til gode kundeforhold eller at vi selv oppdager en relevant leverandør for oss

 

Politikerne lytter til Grenland Næringsforening
Selskapet opplevde hvor viktig det er å ha gode relasjoner til politikerne i både Skien og Porsgrunn da de selv skulle etablere seg bokstavelig talt på kommunegrensen.  - Politikerne i Grenland er lydhøre ovenfor næringslivet, mener Gundersen, og fortsetter; da er det mye kraft i å stå sammen i en felles næringsforening for hele Grenland.

Derfor er vi medlem av Grenland Næringsforening

 

- Vårt nedslagsfelt er hele Grenland - og derfor er det viktig å være en del av en felles næringsforening også i samtaler med politikerne

 

Medlemsmøter med relevant innhold
Gumpen Auto Grenland har vært medlem i foreningen i flere år. Både faglige medlemsmøter og bedriftspresentasjoner opplever markedssjefen som relevant og interessant.
- Jeg vil spesielt nevne Skagerak Energi sin presentasjon av seg selv og deres foredrag om verdier og fellesskap som svært bra.

Bli en del av nettverket til Grenland Næringsforening her

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler