Stolthet, glød og entusiasme

Stolthet, glød og entusiasme

Som så mange andre, er vi stolte av vår region og vil fortelle om spennende ting som er på gang her. Det er mye å trekke fram. Vi arbeider for å bli verdens første klimapositive industriregion, vi har spenstige byutviklingsprosjekter, imponerende nye samferdselsløsninger, storslagen natur og mye mer. Vi kunne fylt mange Powered by Telemark-magasiner med fortellinger om dette. Men denne gangen har vi et annet fokus, denne gangen skal vi fortelle om menneskene, om de som sørger for at hjulene er i gang og at Telemark har et innovativt og mangfoldig næringsliv.

Vi vil fortelle om unge og gamle; kvinner og menn; praktikere og teoretikere; noen jobber i prosess- industrien andre med fisk, eiendomsutvikling eller treforedling; de lever i det urbane Grenland, ved kysten eller i det indre av Telemark. For uansett teknologi og avanserte systemer, så er det menneskene som er næringslivets viktigste og mest verdifulle ressurs.

I arbeidet med dette magasinet, har vi reist rundt i telemarksindustriens mangfold. Vi har sett det selv, det er en entusiasme og glød hos menneskene som arbeider her – for bedriften de jobber i, for kollegaene de har, og for Telemark som et attraktivt bo- og arbeidsted. Vi håper at dere vil fornemme denne gløden.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler