Store aktører i Grenland retter fokus på bærekraft - VI ER MED!

Grenland Næringsforening samarbeider med ODDs Ballklubb og BDO om å tilby virksomheter konkurransefortrinn for framtiden

Grenland Næringsforening har søkelys på bærekraft. Derfor er vi engasjert i dette prosjektet fordi vi ser at kombinasjonen av business og bærekraft blir stadig viktigere.

Nå er samlingene i gang, og 12 virksomheter har blitt med for å samarbeide om en bærekraftig framtid.

Bærekraftsprosjektet har fått navnet "Støpt for framtida". Private bedrifter og offentlige virksomheter samles for å lære mer om FNs bærekraftsmål, hvordan ta i bruk dem i egen virksomhet og bli inspirert til å skape innovative og lønnsomme løsninger.

I april starter det med et digitalt formøte og vi møtes fysisk til workshops på Skagerak Arena så snart det er smittemessig forsvarlig. 

Fylkeskommunen deltar sammen med kommunene Porsgrunn og Skien. Og fra næringslivet er disse bedriftene representert: Skagerak Energi, GI Eiendom, GK, Veidekke Asfalt, Maskineriet, Elektro4, Rauland Invest, R8, ProtektIT og Grenland Næringsforening.

Kravene til å være en foretrukket aktør vil kreve mer av både det offentlige, leverandører og kunder. De som omstiller seg i rett tid står sterkere rustet for å lokke til seg unge talent, finansiering, oppdrag m.m.

Les mer om prosjektet her.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler