Vi ønsker 2021 velkommen med ny ansatt!

Grenland Næringsforening utvider staben med nyopprettet stilling

Grenland er en region med noen av Norges mest spennende og innovative miljøer. I over 130 år har Næringsforeningene i Grenland arbeidet for gode møteplasser, og fremme næringslivets interesser. Etter sammenslåingen av Skien - og Porsgrunn Næringsforening i 2017 har Grenland Næringsforening hatt betydelig vekst.  Som en følge av dette ble det i 2020 besluttet å ansette en ny administrasjonsmedarbeider.

Sammen med Bemanningsbyrået i Skien fikk vi over 90 søkere! At så mange kvalifiserte søkere ønsket å arbeide hos oss, tar vi som en stor tillitserklæring.

Og nå er han på plass, Gunnar Otterdahl Kleven.

Gunnar kommer fra Skien, og har de siste årene arbeidet i Eurosko. Der har han vært regionsleder med ansvar for butikker både i Grenland og Oslo. Tidligere har han vært Trainee i Coop, og har erfaring fra styrearbeid og frivillig arbeid. Han ble utdannet som beste elev fra BI Varehandelsledelse når han tok sin Bachelorgrad der. Gunnar kjenner næringslivet i Grenland godt, men gleder seg veldig til å bli kjent med det store mangfoldet og alle de flinke folkene rundt omkring i Grenland.

Gunnar vil ha ansvar for mye av det administrative.

Daglig leder Mette har sett frem til å få Gunnar på plass. En større organisasjonen bidrar til at Grenland Næringsforening i enda større grad skal kunne være en støttespiller og pådriver for næringslivet i regionen vår. Vi har mange planer og ideèr som vi ønsker å arbeide mer med, og som vi vet næringslivet vil ha god nytte av.

 

Gunnar er glad i folk, så han setter pris på om du ved anledning slår av en prat med han. HER finner du hans kontaktinformasjon.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler