Bedriftsbesøk til Skagerak Energi

18.00-22.00 10. april 2018

Sted: Skagerak Energi, Floodeløkka 1, 3915 Porsgrunn

Bli bedre kjent med vår hovedsamarbeidspartner og deres flotte signalbygg i Porsgrunn

Vi møter opp hos Skagerak Energi, Floodeløkka 1 Porsgrunn. Der har vi tilgang til gjesteparkering utenfor og i parkeringskjeller. Vi blir tatt imot av hyggelige ansatte hos Skagerak Energi som viser vei til møtelokalet både v/hovedinngang og inngang fra parkeringskjeller. Se kart i utsendt invitasjon.

Det blir en innholdsrik kveld med flere foredrag enn vanlig og kveldens hovedforedragsholder er den internasjonalt kjente Lisa Cooper som vi er stolte over å presentere - se fullstendig program under. Hun presenterer prosjektet "Catalysts mentorprogram" for innvandrerungdom i samarbeid med organisasjonen "Der du bor - Grenland" i sitt foredrag om "Mangfoldsledelse".

Visste du at Skagerak-bygget er dekorert med spennende kunst fra lokale og kjente kunstnere? Dette har fått mye oppmerksomhet og ført til stor interesse. Vi avslutter det formelle programmet med omvisning i lokalene og presentasjon av kunsten.  

Om kveldens foredragsholdere: 

Lisa Cooper har bodd i Norge i 29 år. Hun er gründer og administrerende direktør i flere sosiale foretak i Norge som fokuserer på å skape sosial endring med fokus på mangfold og inkludering, kunst og kultur og ungdom.
Hennes prosjektportefølje har nordisk fotavtrykk. Lisa har en lidenskap for å utvikle og gjennomføre prosjekter med stor sosial effekt eller «impact». Tidligere en leder i både privat og offentlig sektor (IMDi), Lisa har bodd i seks land, har over 35 års internasjonal erfaring, og sitter på flere styrer i private (Make a Wish Norge og Democrats Abroad i Norge), offentlige (Oslo Met og AHO) og humanitære sektorer (NRC). Lisa er en ettertraktet speaker, mentor, coach og samarbeidspartner.

International School Telemarks styreleder Laila Lerum er lærerutdannet med tilleggsutdanning i musikk, matematikk og samfunnsplanlegging og har master i utviklingsledelse. Hun var rektor på Porsgrunn videregående skole som vant Dronning Sonjas skolepris i 2013. Hun har tidligere vært rektor og skoleinspektør i Bergen og sektorsjef for kultur- og undervisning i Porsgrunn. Hun har jobbet med pedagogisk ledelse og organisasjonsutvikling i Pricewaterhouse Coopers og i Udirs Veilederkorps og Læringsmiljøprosjekt. Hun er en mye brukt foreleser innen skoleledelse og endringsprosesser.

I forbindelse med vår samarbeidsavtale med NAV Skien og Porsgrunn, presenterer vi sjefsfarmasøyt Rikardur Robertsson,Vitusapotek Herkules, som har god erfaring med ansettelse av farmasøyt fra Syria. Han utfordrer flere bedrifter til å forsøke det samme. -Dette er virkelig vinn/vinn for begge parter, sier Rikardur.  

Apoteker Rikardur Robertsson fra Island er ekspert innen branding og lansering av nye produkter med over 10 års suksess med legemidler. Han har omfattende kunnskap innen ulike terapeutiske områder med god forståelse av vitenskapelige data og kommunisere dem effektivt. 

 

 

 

 

 

 

   

Program:
18.00:  Mingling, kaffe og kake
18.25:  Velkommen v/daglig leder GNF Mette Sannerholt Andersen 
18.30:  Velkommen til Skagerak Energi v/konsernsjef Knut Barland           
18.45:  Presentasjon av International School Telemark
             Styreleder Laila Lerum orienterer om Grenlands spennende skoletilbud 
19.00:  Hovedtema: Mangfoldsledelse v/Lisa Cooper, gründer og CEO i Catalysts
19.25:   Vellykket integrering v/sjefsfarmasøyt Rikardur Robertsson, Vitusapotek Herkules
19.40:  Omvisning kunst og lokaler v/kommunikasjonsdirektør Kristian Norheim
             og avd. leder Grethe Arntsen 
20.10: Middag

     

 

 

 

 

 

 

Egenandel 
- Kun foredrag/uten middag:
  Medlemmer/ikke-medlemmer kr 50 (kaffe/kake ved ankomst) (nytt)
- Kaffe, kake og middag m/2 enheter drikke (vin for de som ønsker):
  Medlemmer kr 350 / ikke-medlemmer kr 450

 

Påmelding *
Påmeldingsfrist: 5. april 2018.  Påmelding er bindende. Kvittering for betaling blir sendt til e-postadressen du oppgir ved påmelding
Ved avmelding før fristen, refunderes innbetalt beløp. (Send skriftlig avmelding til post@grenlandnf.no og oppgi kontonummer)

 

Vi tilbyr Vipps-betaling i tillegg til kortbetaling og innfører forhåndsbetaling ved påmelding for alle. Så enkelt er
     det:
   -Benytt link til påmeldingsskjema under, velg riktig prisalternativ i rullgardinmenyen og følg instruksjon i skjemaet.
   -Ønsker du å betale med Vipps (forutsetter at du har installert Vipps-app'en) velger du dette alternativet og i neste
     vindu legger inn ditt telefonnummer.
   -Du mottar straks en melding på din mobil som du må godkjenne -  og vips så har du betalt (forutsetter at du har
     installert Vipps-app'en).    

 MELD DEG PÅ HER  

                              

                            

Hovedsamarbeidspartner 2018:

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler