Medlemsmøte FEBRUAR: Grenland 2030 - Vinn eller forsvinn?

18.00-20.00 1. februar 2022

Sted: B-1050, Auditorium Vessia, Kjølnes Ring 69, 3918 Porsgrunn (Universitetet i Sørøst Norge)

PÅMELDING NEDERST 

Grenland står på startstreken til en spennende fremtid! Vår region skal bli verdens fremste på omstilling til en ny grønnere hverdag, og behovet for nye ideer og mennesker vil bli stort. For å kunne bli den attraktive regionen vi drømmer om, er det mange faktorer som må settes høyt på agendaen.

Denne tirsdagen skal vi dykke ned i mulighetene rundt infrastruktur; herunder bil, tog, kollektivtransport, møteplasser og myke trafikanter.
Rett virksomhet på rett plass betyr god kommunikasjon for folk og varer. Og kan vi være et attraktivt bosted og ønske oss vekst uten økt personbiltransport?

Du vil denne kvelden få en grundig tallanalyse av Grenlands attraktivitet, få se noen spennende fremtidsscenarioer og bli utfordret på hvilke muligheter som finnes i vår region.

Foredragsholdere

- Rolf Røtnes, Fagdirektør Samfunnsøkonomisk analyse 
Grenland i tall - Hvor står Grenland i forhold til sitt ønske om vekst og å være den foretrukne lokasjonen for næringsliv og folk i 2030?

- Svein Olav Ellingsen, Prosjektsjef Bane NOR Eiendom 
Byutvikling, kollektivknutepunkt og god kommunikasjon som virkemiddel til bærekraftig vekst - Hvilken rolle kan Bane NOR Eiendom ha for å bidra til et attraktivt Grenland?

- Tommy Thovsland, COO R8 Group
Menn i dress foretrekker et liv på skinner - Kan vi etablere et attraktivt lokalt skinnegående reisetilbud som supplement til InterCity?

- Tom Roger Rystad, Prosjektsjef Bane NOR Eiendom 
Skien Brygge - når drøm blir til virkelighet. Skien Brygge vil for alltid forandre Skien. Et innblikk i hvordan transformasjonen av Jernbanebrygga vil løfte byens attraksjonskraft.

                                                                                                                           

Program:

1800: Oppmøte - og henvisning til faste plasser
1815: Velkommen v/daglig leder Mette Sannerholt Andersen, GNF
1825: Bedriftspresentasjoner
1840: Rolf Røtnes - Grenland i tall og attraktivitet
1900: Svein Ellingsen, BaneNor -  Hva er BaneNors plan for regionen?
1915: Tommy Thovsland, R8 Property - Lokaltog
1925: Tom Roger Rystad, BaneNor - Skien Brygge
1945: Oppsummering og spørsmål
2000: Slutt

 

Egenandel  (Velg riktig beløpsalternativ i nedrykksmenyen)
Meny: Mineralvann og muffins
Medlemmer: kr 150 
Ikke-medlemmer: kr 350

 

Viktig info/Smittevern
Vi er opptatt av smittevern. Behold munnbind på til du sitter på plassen din. Alle får henvist plass ved ankomst. Det vil dessverre ikke bli mingling eller middag på grunn av smittevernsrestriksjoner. Er du syk - hold deg hjemme.

 

Påmelding 
Grunnet avstandsrestriksjoner er maks antall i aulaen 110 personer, inkludert foredragsholdere og hjelpere. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder ved mange påmeldinger. Hvis/når taket nås, vil du få beskjed og få refundert beløpet. 

Påmelding er bindende. Kvittering for betaling blir sendt til den e-postadressen du oppgir (det kan ta noen minutter før denne mottas).  Ved avmelding før fristen refunderes innbetalt beløp. (Send skriftlig avmelding til post@grenlandnf.no og oppgi kontonummer). 

Påmeldingsfrist: Fredag 28.februar

  MELD DEG PÅ HER  

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler