Medlemsmøte januar - Fylkesmann Per Arne Olsen

18.00-22.00 7. januar 2020

Sted: Villa Fløyen, Boye Ordingsgate 3A, 3722 Skien

Vi er svært stolte av å få besøk av fylkesmann Per Arne Olsen på årets første medlemsmøte!

1.1.20 heter fylket vårt Vestfold og Telemark. Grenland Næringsforening har allerede etablert god dialog med fylkesmannsembete i Vestfold og Telemark på flere viktige områder for næringslivet og for vår region. 

-Visste du at Fylkesmannen i Vestfold og Telemark er organisert i 5 fagavdelinger og 3 staber, og jobber etter slagordet FORNYE, FORENKLE og FORBEDRE i samarbeid med NÆRINGSLIVET?  
Fylkesmannen er opptatt av Grenland, kommunesammenslåing og hva de kan gjøre for næringslivet i Telemark. Hva betyr det for din bedrift? Det vil Per Arne Olsen snakke mer om denne kvelden, og tar gjerne imot innspill og spørsmål fra dere. 

Per Arne Olsen ble fylkesmann i Vestfold i 2016. Fra nyttår 2019 ble han fylkesmann i det sammenslåtte embetet Fylkesmannen i Vestfold og Telemark. Olsen var ordfører i Tønsberg fra 2003 til 2009, og stortingsrepresentant for Fremskrittspartiet fra 2009 til 20013. Fra 2013 til 2016 var han seniorrådgiver i PR-byrået Gambit Hill+Knowlton. Olsen er utdannet på Forsvarets Høgskole.

-Vi får også får besøk av Lisbeth Thuve. Hun er opptatt av forutsigbarhet for næringslivet, har større engasjement enn de fleste og vil fortelle om flere pågående og framtidige prosjekter som din bedrift bør vite om og ha glede av. 
Lisbet Thuve er seniorrådgiver og næringslivskoordinator hos Fylkesmannen i Vestfold og Telemark og har siden 2000 jobbet med stat-/næringslivssamarbeid. Før dette har hun mange års fartstid fra forskjellige bransjer og roller i privat næringsliv. Hun er opptatt av at «møter og konferanser ikke skal avholdes for møtenes skyld», men være kilde til videre oppfølging som fører til positive endringer og forbedringer.

Benytt en unik anledning til å komme med innspill i forhold som gjelder din bedrifts hverdag! Denne kvelden må du få med deg!

 

Program:
18.00: Dørene åpnes / mingling
18.30: Velkommen v/GNF 
18:45: Foredrag jf. over
20:00: Servering

 

Egenandel (Velg riktig beløpsalternativ i nedrykksmenyen)

- Kaffe og kake, middag m/2 enheter drikke:
Medlemmer: kr 365 / Ikke-medlemmer: kr 500

- Kun foredrag, kaffe/kake ved ankomst:
Medlemmer: kr 65 / Ikke-medlemmer: kr 250

Påmelding 
Påmeldingsfrist: Snarest og senest torsdag 2. januar. Vennligst respekter fristen! *

Kvittering for betaling blir sendt til e-postadressen du oppgir ved påmelding (det kan ta noen minutter).
Påmelding er bindende. Ved avmelding før fristen refunderes innbetalt beløp. (Send skriftlig avmelding til post@grenlandnf.no og oppgi kontonummer).

 
 
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler