Medlemsmøte januar: Likestilling og mangfold - et bærekraftig konkurransefortrinn

18.00-22.00 8. januar 2019

Sted: Ælvespeilet, Storgata 164, 3915 Porsgrunn

- Mangfold kan bli et av norsk næringslivs sterkeste konkurransefortrinn, sier kveldens hovedforedragsholder, forretningsutvikler og forfatter Loveleen Rihel Brenna.

Årets første medlemsmøte avholdes på Ælvespeilet i hyggelig samarbeid med Ingrid Kåss, utviklingssjef i Porsgrunn kommune. Dit gleder vi oss over å få selveste Loveleen Rihel Brenna på besøk. 
Loveleen Rihel Brenna har ledet komiteen som har utviklet den nasjonale standarden for ledelsessystem for likestilling og mangfold - den første i verdenssammenheng! 
Hun samarbeider med og er rådgiver for interesseorganisasjoner, ledere, forskere, statsråder og statsministere.

Loveleen Rihel Brenna har bygget og er daglig leder i sitt eget selskap, Seema, som er et ledende fagmiljø med unik erfaring og kompetanse innenfor mangfoldsledelse.
Brenna har en forretningsmessig tilnærming til alle typer mangfold i et utvidet begrep, for mangfold handler om mye - også likestilling mellom kjønn. I sitt foredrag vil hun gi oss innsikt i hva som skal til for å oppnå økt verdiskaping gjennom mangfoldsledelse.

Denne kvelden bør du ikke gå glipp av!

 
 

Loveleen Rihal Brenna har nylig sluppet bok om Mangfoldsledelse, en håndbok om hvordan du som leder kan rekruttere og lede mangfold slik at det bidrar til en positiv effekt på bunnlinjen, økt konkurransefortrinn og bedre kundeforståelse.

Om boken sies bl.a.:
-Mangfold kan gi økt konkurransefortrinn og positiv effekt på bunlinjen, men det å anerkjenne at ulikhet er en styrke krever mot av oss som ledere. (Tonje Samuelsen, CEO Accenture Norge)
-Mangfold er sannsynligvis noe av det vanskeligste og viktigste norske ledere kan fokusere på.  (Svein Tore Holsether, konsernsjef i Yara International ASA)

 

Program:
1800: Mingling og kaffe 
1830: Velkommen v/Mette Sannerholt Andersen
1835: Kort sagt om Ælvespeilet v/daglig leder Erik Friesl
1845: Merete Sjølie Pedersen, leder flerkulturelt kontaktutvalg, introduserer kveldens hovedgjest
1850: Mangfoldsledelse: Loveleen Brenna i samtale med Litteraturgarasjens Per Erik Andersen
1950: Avslutning, middag og mer mingling

 

Egenandel (Velg riktig beløpsalternativ i nedrykksmenyen)

-Foredrag og servering som inkluderer kaffe og wienerbrød, middag (Beaf Stroganoff servert med ris, salat, dressing og baguette) og mineralvann 
Medlemmer: kr 300/ Ikke-medlemmer kr 350.  Evt. øl/vin til maten kan kjøpes i baren

 

Påmelding *
Påmeldingsfrist: 3.januar. Vennligst respekter fristen!
Påmelding er bindende. Kvittering for betaling blir sendt til e-postadressen du oppgir ved påmelding (det kan ta noen minutter før denne mottas).  
Ved avmelding før fristen refunderes innbetalt beløp. (Send skriftlig avmelding til post@grenlandnf.no og oppgi kontonummer) 

MELD DEG PÅ HER  

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler