Medlemsmøte november: Møte konsernsjef i Skagerak Energi, Jens Bjørn Staff og ny daglig leder i GIC, Bård Stranheim Sted: Skagerak Energis lokaler i Porsgrunn

18.00-21.30 2. november 2021

Sted: Floodeløkka 1, 3915 Porsgrunn

PÅMELDING NEDERST - NB! Ny påmeldingsfrist: 25. oktober

I 4 år har Skagerak Energi vært Grenland Næringsforenings hovedsamarbeidspartner. Vi avslutter det gode samarbeidet med medlemsmøte i Skagerak Energis lokaler i Porsgrunn.

- Skagerak Energi er en slags regional hoffleverandør i det grønne skiftet. Fornybarbransjens innovasjon og leveranser er avgjørende for å innfri de klimamål som er slått fast i Parisavtalen og som Norge har forpliktet seg til. 
Konsernsjef i Skagerak Energi, Jens Bjørn Staff, vil gi et innblikk i den nye vekststrategien for konsernet – som har fått navn etter Skageraks nye ledestjerne: «På lag med en grønn framtid».
Staff vil utdype hvordan konsernet med sine selskaper og gjennom innovasjon, ny forretningsutvikling og samarbeid med andre aktører skal bidra til reduserte utslipp, grønn vekst og flere arbeidsplasser i vår region.
"Vi har en ambisjon om å være en katalysator for grønn industri- og næringsutvikling. Vi er på lag med en grønn framtid. Det forplikter."

Videre får vi hilse på Øivind Askvik, konserndirektør i Lede og Andreas Billington, leder for energidisponering og handel i Skagerak Kraft.
-Askvik gir oss en oppdatering fra Skageraks nettside og et lynkurs i den nye nettleiemodellen som trer i kraft fra 2022, der formålet er å få oss til å spare penger, bruke strømmen smartere og spare miljøet. 
-Billington vil være vår «los» for å skape litt mer klarhet i strømprisdiskusjonen. 
Fjoråret ga oss historisk lave strømpriser, mens vi i år opplever unormalt høye strømpriser. Hvorfor er det slik? Og hva er effektbalanse og energibalanse? Hva med hydrologi? Og er det utenlandskablene som har skylden?   

 

- Bård Stranheim er ny leder i Green Industry Cluster (GIC). Hans organisasjon har en nøkkelrolle i arbeidet med å gjøre Grenland til verdens første klimapositive industriregion.

Vi har alle et ansvar overfor kommende generasjoner og har stilt han følgende spørsmål som han vil besvare denne kvelden: Hvor langt har vi kommet? Hvorfor berører dette arbeidet alt næringsliv i regionen langt utenfor industriportene? Hvorfor er det så mye mer relevant med et grønt skifte nå?

 

- Kvelden program avsluttes med en overraskelse!  Gled dere!

                                                                                                                               

Program:
1800: Kaffe og mingling 
1830: Velkommen v/daglig leder Mette Sannerholt Andersen, GNF
1840: Bedriftspresentasjoner
1850: Jens Bjørn Staff, Skagerak Energi
1910: Øivind Askvik, konserndirektør i Lede 
1920: Andreas Billington, leder for energidisponering og handel i Skagerak Kraft
1930: Bård Stranheim, Green Industry Cluster (GIC) 
1950: Oppsummering m.m. v/Mette Sannerholt Andersen
2010: Middag

 

Egenandel  (Velg riktig beløpsalternativ i nedrykksmenyen)
Meny: Varm mat, mineralvann, kake og kaffe.
Medlemmer: kr 350 
Ikke-medlemmer: kr 600

 

Parkering
Vi oppfordrer til samkjøring.

 

Viktig info
Vi er opptatt av smittevern. Er du syk - hold deg hjemme.

 

Påmelding 
Påmelding er bindende. Kvittering for betaling blir sendt til den e-postadressen du oppgir (det kan ta noen minutter før denne mottas).  
Ved avmelding før fristen refunderes innbetalt beløp. (Send skriftlig avmelding til post@grenlandnf.no og oppgi kontonummer). 
Vi tar forbehold om tak på antall deltakere og to fra hver virksomhet ved stor påmelding.
NB! NY frist! Påmeldingsfrist: Mandag 25. oktoberVennligst respekter fristen!

På grunn av matbestilling er påmeldingsfristen endret til 25. oktober.

  MELD DEG PÅ HER  

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler