Medlemsmøte september: Hvordan gripe eksportmulighetene og gi drahjelp til fremtidens ledere!

18.00-21.30 7. september 2021

Sted: Hollenderigata 5, Klosterøya

Hvilke muligheter finnes for din bedrift utenfor Norges grenser, og hvordan kan Grenland tiltrekke seg de beste lederne i fremtiden? 

  MELD DEG PÅ HER  

Norge må øke sin ikke-oljerelaterte eksportandel i årene som kommer. Det gir både utfordringer og muligheter. 
Som en del av den nødvendige innovasjonen trenger Grenland flere dyktige ledere. DU kan være viktig for fremadstormende ungdommer gjennom to ulike mentorprogram. Din erfaring og kompetanse er gull verdt for fremtiden ledere. Du får også et nyttig innblikk i hva et handelskammer er, og hva det kan gjøre for din bedrift.

Høstens første møte avholdes på nye Skien Videregående Skole på Klosterøya.

Handelskammeret? Hva er det?
Sissel Skogly, Commercial Director ved Oslo Chamber of Commerce, har bred og lang erfaring med eksport og handelskammertjenester. Hun vil fortelle om handelskammernes rolle i internasjonal handel, hvilke tjenester det internasjonale handelskammerforbund (ICC Norge) kan bistå din bedrift med og hva Grenland Chamber of Commerce kan tilby av tjenester og kompetanse.

Mentor - sammen om fremtidens bedriftsledere i Grenland
Grenland Næringsforening (GNF) har et hyggelig samarbeid med Universitetet i Sør-Øst Norge (USN), og har nylig inngått et samarbeid med Skien Videregående Skole. Vi er opptatt av Grenlands fremtid, og vi vet at mentor-ordninger og kunnskapstransaksjoner er avgjørende for å lykkes.

Tone Busk er nyansatt avdelingsleder på Skien Videregående skole, og har lang erfaring fra mentorprogram i Stavanger. Det legges vekt på entreprenørielle ferdigheter i Fagfornyelsen. "Da er Grenland Næringsforening en naturlig partner for å styrke nettverket rundt de unge bedriftslederne", sier Tone. GNF på sin side ønsker å legge til rette for at unge bedriftsskaperne får sparringspartnere og mentorer fra næringslivet. Fra skolen stiller også avdelingsleder Hans Gøran Bjørk som har med seg elever fra entreprenørskaps-klassen.

- Fra USN Handelshøyskolen kommer arbeidslivskoordinator Trond I. Østgaard som i mange år har gjennomført svært vellykkede mentorprogram. 2. og 3. års studenter fra merkantile fag søker mentorer som kan bidra med tanker rundt Hvordan bruke studietiden fornuftig, og jobbsøkerprosessen. Programmet er velprøvd og strukturert, og USN stiller med grundig opplæring og oppfølging.

- Thomas Brekke er førstelektor ved USN Handelshøyskolen og koordinator for USNs satsing på entreprenørskap på tvers av campuser. Han har tidligere bl.a. vært næringssjef i Horten kommune. Thomas utfordrer oss på om entreprenørskapsledelse kan læres? 

Bli med å skape relasjoner både du og fremtiden har glede av!

Det vil bli servert drikke og enkel mat i hånden på korona-vis.

                                                                                                                               

Program:
1800: Mingling og en matbit
1830: Velkommen v/daglig leder Mette Sannerholt Andersen, GNF
1845: Vi gir ordet til Sissel Skogly, OCC
1915: Avdelingslederne Tone Busk og Hans Gøran Bjørk, Skien vgs
1930: Arbeidslivskoordinator Trond Ingar Østgaard, USN Handelshøyskolen
1940: Førstelektor Thomas Brekke, USN Handelshøyskolen
1955: Oppsummering ved leder Mette Sannerholt Andersen
2000: Omvisning, mingling og kaffe

 

Egenandel (Velg riktig beløpsalternativ i nedrykksmenyen)

Wraps, mineralvann & kaffe.
Medlemmer: kr 200 
Ikke-medlemmer: kr 400

 

Påmelding 
Påmeldingsfrist:  2. septemberVennligst respekter fristen!
Vi tar smittevern på alvor og ber alle ta hensyn til de til enhver tid gjeldende smittevernregler!
Påmelding er bindende. Kvittering for betaling blir sendt til e-postadressen du oppgir ved påmelding (det kan ta noen minutter før denne mottas).  
Ved avmelding før fristen refunderes innbetalt beløp. (Send skriftlig avmelding til post@grenlandnf.no og oppgi kontonummer)

Parkering
Parker på området, og betal når du kjører ut. Det er gode parkeringsmuligheter.

  MELD DEG PÅ HER  

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler