Medlemsmøte/Sommerfest

5. juni 18:00

Sted: Villa Fløyen, Boye Ordingsgate 3A, 3722 Skien

Vi markerer sesongavslutning og inviterer til MEDLEMSMØTE/SOMMERFEST på Villa Fløyen

Formuesforvaltning stiller nok en gang velvillig opp som sommerfestens møtesponsor. Denne gangen har de med seg to profilerte TV-ansikter og NRK-journalister som kveldens hovedforedragsholdere:

Eva Bratholm og Joar Hoel Larsen har nettopp lansert sin bok 1968 om vår generasjons 50 års jubileum. 
1968 var et år breddfullt av dramatiske hendelser og omveltninger i store deler av verden. Mange husker kanskje best drapene på Martin Luther King og Robert Kennedy, invasjonen i Tsjekkoslovakia, opptøyene i Paris og Tet-offensiven under Vietnamkrigen, .... men det var også året da musikalen Hair og filmen 2001 En romodyssé hadde premiere. Og i Norge giftet daværende kronprins Harald seg med Sonja, mens Phillips bekreftet det første oljefunnet i Nordsjøen.
En rekke andre store og små begivenheter skulle også komme til å sette sitt preg på 1968. Disse historiene fra vår ganske nære fortid har forfatterne dykket ned i, og gir i boken et nostalgisk og lærerikt gjensyn med hendelser vi fremdeles påvirkes av, på godt og vondt. 

 

Om kveldens hovedforedragsholdere: 

EVA BRATHOLM (f. 1953) er journalist, forfatter og var kommunikasjonsdirektør i Norad fra 2007-2017. Hun har jobbet i bl.a. Arbeider-Avisa, Arbeiderbladet og Dagbladet. I NRK har hun vært ansatt i Dagsrevyen, vært programleder for Bokbadet og korrespondent i Washington DC. Hun har også vært korrespondent i New York og ambassaderåd i New Dehli. Hun har skrevet flere bøker om og fra USA.

 

Joar Hoel Larsen (f. 1950) er journalist og forfatter. Han jobber for tiden i utenriksredaksjonen i NRK og har vært korrespondent i Latin-Amerika og i USA. Boken Dead or Alive er et resultat av en mangeårig interesse for cowboyenes liv og historiske rolle i USA.

 

Program:
18.00:  Dørene åpnes for mingling og nettverksbygging
18.30:  Velkommen og foreningsnytt v/daglig leder Mette Sannerholt Andersen
18:45:  Innledning: Tom Eigel Bratsberg Larsen, Formuesforvaltning
18:55:  Hovedforedrag v/Eva Bratholm og Joar Hoel Larsen
20:00: Middag

 

Egenandel 
- Kun foredrag/uten middag:
  Medlemmer/ikke-medlemmer kr 50 (kaffe/kake ved ankomst)
- Kaffe og kake, middag og dessert m/2 enheter drikke: 
  Medlemmer kr 400 / ikke-medlemmer kr 500

 

Påmelding *
Påmeldingsfrist: 31. mai. Vennligst respekter fristen!
Påmelding er bindende. Kvittering for betaling blir sendt til e-postadressen du oppgir ved påmelding
Ved avmelding før fristen, refunderes innbetalt beløp. (Send skriftlig avmelding til post@grenlandnf.no og oppgi kontonummer)

 

Vi tilbyr nå også Vipps-betaling i tillegg til kortbetaling og innfører forhåndsbetaling ved påmelding for alle. Så enkelt er det:

-Benytt link til påmeldingsskjema over, velg riktig prisalternativ i rullgardinmenyen og følg instruksjon i skjemaet.
-Ønsker du å betale med Vipps (forutsetter at du har installert Vipps-app'en) velger du dette alternativet og i neste vindu legger inn ditt telefonnummer.
-Du mottar straks en melding på din mobil som du må godkjenne -  og vips så har du betalt (forutsetter at du har installert Vipps-app'en). 

 

MELD DEG PÅ HER  

 

Møtesponsor:

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler