Webinar - Green Network samling - Grønne anskaffelser

8.30-10.00 14. april 2021

TEMA: Grønne anskaffelser

Hvilke grønne krav vil din bedrift bli møtt med fra offentlige og private innkjøpere, og hva skal du satse på for å vinne anbudene?

HVA: Green Network
NÅR: Onsdag 14. april kl. 08:30 - 10:00
Påmelding: https://www.sandefjordnaringsforening.no/aktiviteter/gronne-offentlige-anskaffelser/

Program:

Velkommen v/Ingebjørg Tollnes, Sandefjord Næringsforening

Lillestrøm kommune – først i landet med egen strategi for grønne innkjøp
«Beyond miljømerking: Ha tillit til markedet og utnytt handlingsrommet». Foredrag ved innkjøpsrådgiver Ine Charlotte Høyer.

Sandefjord kommune tar også med seg sin nye, ferske anskaffelsesstrategi, og forklarer hvordan de vil bruke den i praksis.
«Hvordan økt fokus på miljøperspektivet kan påvirke anbudskonkurransene». Foredrag ved Øyvind Wøllo, stabssjef økonomi og analyse, og Eva Iren Arntzen, innkjøpssjef.

Hvordan jobber Kinnarps som stor leverandør med bærekraft for å møte miljøkravene i anbud?
«Gjennomtenkt design med bærekraftige materialer». Foredrag ved Jeanette Wengård, rådgiver for Kinnarps i Vestfold og Telemark.

Det er ønskelig at dere melder dere på denne samlingen selv om det er ett webinar. Påmelding er via Sandefjord Næringsforening sin nettside. Velkommen!

Green Network er en fagarena hvor vi samarbeider med de andre næringsforeningene for å bidra til økt grønn konkurransekraft for bedriftene. Webinaret er åpent for alle bedrifter, men krever påmelding.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler