Webinar - Green Network samling - Hvordan kan teknologi og digitalisering bidra til grønn konkurransekraft?

8.30-9.15 30. september 2021

Hva vet du egentlig om de digitale enhetene du bruker hver eneste dag og bærekraft?

HVA: Green Network NÅR: Torsdag 30. september kl. 08:30 - 09:15

Påmelding: www.sandefjordnaringsforening.no/aktiviteter/green-networkd-it-utstyr-verdens-raskest-voksende-avfallstype/

Jo mer vi digitaliserer, jo flere enheter bruker vi både på jobb og privat. Disse blir ofte liggende i skuffer og skap etter endt bruk. Meld deg på vår neste digitale samling i Green Network 30. september

Hva bør du tenke på for å bidra til mer bærekraftig bruk av IT? Elektronisk utstyr er verdens raskest voksende avfallsmengde, og vi må alle ha et mer bevisst forhold til produktene våre. På webinaret med Atea får du lære mer om bærekraft og IT, 100 % klubben for de som vil sette seg gode mål på bærekraft, og konkrete tiltak du kan gjøre fremover.

Elisabeth Nissen Eide er leder for bærekraft og compliance i Atea. Elisabeth var en av E24s ledertalenter i 2020 og er styreleder i SIKT Alumni-nettverket for unge ledere og talenter. Elisabeth er utdannet jurist, og har tidligere jobbet i Advokatfirmaet Haavind, Innovasjon Norge og Leger Uten Grenser.

Link for deltakelse blir sendt til de påmeldte i forkant av møtet. 

Fakta om Green Network samarbeidet:

Green Network er en nettverksgruppe etablert i 2019 av Sandefjord Næringsforening med tilskudd fra Vestfold Fylkeskommune. Grenland Næringsforening er deltaker i nettverket sammen med næringsforeningene I Horten, Holmestrand, Larvik, Tønsberg og Sandefjord.
Vi er opptatt av at grønne og bærekraftige tiltak skal lønne seg – både for kloden, omdømmet, konkurransekraften og bunnlinjen.

Det vil avholdes jevnlige samlinger, og her stilles ingen krav til medlemskap, deltakeravgift eller andre bidrag.  Som medlem i Grenland Næringsforening vil du få tilsendt invitasjon til samlingene pr. e-post. Les mer om det her

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler