Webinar - Green Network samling: Våre 10 beste tips for grønn konkurransekraft

8.30-10.00 8. september 2021

Bli med på vår neste digitale samling med Green Network onsdag 8. september. På samlingen vil du få råd om hvordan bedriften kan øke sin konkurransekraft gjennom blant annet energieffektivisering, bruk av fornybare energikilder, utslippsfri transport, miljøsertifisering og sirkulærøkonomi.

I tillegg får du kunnskap om hvordan du kan finansiere grønne tiltak i egen bedrift, utvikle din egen bærekraftstrategi, samt jobbe med omdømme og klimakommunikasjon.

På denne samlingen har vi hentet ut det beste og viktigste fra to sesonger med Green Network, og lagt til noen nye tips. Daglig leder Jan Carsten Gjerløw og strategisk rådgiver Lill-Torunn Kilde i Evig Grønn tar oss gjennom denne spesialutgaven av fagarenaen.

­ – Bedriftene møter stadig strengere krav til bærekraftig virksomhet. Vi har valgt ut det viktigste du bør få med deg for å kunne møte disse kravene. For hvert tema forklarer vi hvorfor dette er viktig og hva du selv kan gjøre, sier Lill-Torunn Kilde.

Kilde og Gjerløw har gjennom en årrekke jobbet med strategisk rådgivning innen fornybar energi og miljøteknologi, og har ledet en rekke nasjonale og internasjonale prosjekter. I 2018 startet de Sandefjordsbedriften Evig Grønn AS, som blant annet er fagansvarlig for Green Network.

MELD DEG PÅ HER

Link for deltakelse blir sendt til de påmeldte i forkant av møtet.

Fakta om Green Network samarbeidet:

Green Network er en nettverksgruppe etablert i 2019 av Sandefjord Næringsforening med tilskudd fra Vestfold Fylkeskommune. Grenland Næringsforening er deltaker i nettverket sammen med næringsforeningene I Horten, Holmestrand, Larvik, Tønsberg og Sandefjord.
Vi er opptatt av at grønne og bærekraftige tiltak skal lønne seg – både for kloden, omdømmet, konkurransekraften og bunnlinjen.

Det vil avholdes jevnlige samlinger, og her stilles ingen krav til medlemskap, deltakeravgift eller andre bidrag.  Som medlem i Grenland Næringsforening vil du få tilsendt invitasjon til samlingene pr. e-post. Les mer om det her

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler