Webinar - Kontantstøtteordningen, hvordan forberede søknaden

14.00-14.45 21. april 2020

Arrangør: Grenland Næringsforening, i samarbeid med PwC
Tidspunkt: Tirsdag 21. april kl 12.00 - 12.45. Innlogging fra kl 11.50

Forskriften som regulerer Kontantstøtteordningen kommer fra myndighetene i disse dager. Med kontantstøtteordningen sørger norske myndigheter for sårt tiltrengt hjelp til Konorna-rammede bedrifter. Men hvordan sørger du for at din bedrift får en del av dette? 

Grenland Næringsforening inviterer i samarbeid med PwC til webinar om hva du og selskapet ditt bør gjøre for å få en del av krisepakken. Stikkordene for dette webinaret er søknadsprosessen; hvordan forberede søknaden og hvordan søke?

 

Foredragsholdere fra PwC er: 
Morten Ness, partner og leder for revisjonsavdelingen til PwC i Vestfold og Telemark, han har bred erfaring fra revisjon, virksomhetsstyring og rådgivning til både lokale og internasjonale selskaper.
Martin Spillum, direktør i PwC's Risk Advisory Services, han har lang operativ erfaring fra ulike lederposisjoner i finansbransjen og har også lang erfaring med kontakt med myndighetene som regulator og premissgiver.
Line Tvedt, manager i PwC Vestfold og Telemark, hun har variert erfaring fra både revisjon og rådgivningsoppdrag til selskaper og konsern.

Webinaret er et seminar uten fysisk tilstedeværelse, hvor deltagerne via Google Meet kan se og høre innleggende. Deltakerne kan melde inn skriftlige spørsmål underveis.

Du logger deg på webinaret HER. Innloggingen vil være aktiv fra 10 minutter før oppstart, kl 11.50.

 
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler