Webinar - Korona-skvis for bedrifter

10.00-10.45 26. mars 2020
 

I samarbeid med Tenden Advokatfirma inviterer Grenland Næringsforening til WEBINAR om Force majeure og andre sider ved kontraktsforhold i krisetider. 

Advokatene deler av sine erfaringer med hvilke konsekvenser Korona-viruset har hatt for bedriftenes kontraktsforhold og noen praktiske råd til hvordan man bør håndtere enkelte av de juridiske utfordringene som oppstår.

Spredningen av Korona-viruset og etterfølgende tiltak fra myndighetene i kjølvannet av virus-utbruddet, har allerede fått store konsekvenser for eksisterende kontraktsforhold. For eksempel er leverandører ikke i stand til å levere (i tide), tjenesteavtaler lar seg ikke oppfylle på grunn av inn- eller utreiserestriksjoner eller karantene og leietakere har ikke mulighet til å gjøre opp husleien pga. sterkt svekket likviditet.

For bedrifter som påvirkes av slike konsekvenser er det avgjørende å avdekke hvilke muligheter man har og hvilke begrensninger som foreligger juridisk sett. Men det er også andre faktorer som bør tas i betraktning, som f.eks. langsiktige relasjoner og omdømme.

Partnerne Caroline Jahre Viksand, Terje Dahl Svendsen og Arnt Olaf Stillerud  vil dele av sine erfaringer med å håndtere juridiske utfordringer knyttet til kontakter som følge av Korona-viruset. De vil også besvare spørsmål fra deltakerne i en Q&A runde til slutt.

Praktisk info:
Webinaret starter torsdag 26.3 kl. 10:00. Vær tidlig ute, vi anbefaler kl. 09:50, og husk å mute deg selv mens webinaret pågår. Spørsmål sender du inn underveis via chat-funksjonen i Teams. Siste kvarter er satt av til spørsmål. Vi minner om at webinaret vil bli tatt opp og publisert i sin helhet på Grenland Næringsforening og Tendens webside.

 

LINK TIL WEBINAR

 
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler