Webinar - Styrearbeid i koronaens tid

12.30-13.45 17. april 2020

Påsken er vel overstått og vi ønsker velkommen til nytt webinar!

Grenland Næringsforening, i samarbeid med Tenden Advokatfirma ANS arrangerer webinar med tema Styrearbeid og utbytte i koronaens tid:

Korona-situasjonen skaper store og til dels ukjente utfordringer for de fleste. Dette innebærer også skjerpede krav for styremedlemmer. Dette er ikke tiden for å sitte i styrer; man må stå. Samtidig er det viktig at man ikke får panikk eller blir handlingslammet.

Grenland Næringsforening har vært så heldig å få noen av advokatene i Tenden Advokatfirma til å si noe om aktuelle problemstillinger som styrer og styremedlemmer nå står overfor:

Avleggelse av årsregnskapet for 2019. Hvordan håndtere utbytte?
Hvordan og hvor lenge kan man holde selskapet i live uten å komme i ansvar?
Praktiske innspill til styret i krisetider

Foredragsholdere fra Tenden Advokatfirma ANS
Odd Gleditsch d.y. og Tor Bechmann har lang erfaring fra styrearbeid i en rekke selskaper og bransjer, både som styremedlemmer og som rådgivere. Tor Erik Heggøy er en erfaren bostyrer og rådgiver for selskaper i vanskeligheter. Lasse Jensen leder Tendens gruppe for skatt og avgift og er leder av Styrenettverket i Vestfold.

 

Webinar er et seminar uten fysisk tilstedeværelse, hvor deltakerne via Microsoft Teams kan se og høre innleggene. Deltakerne kan melde inn skriftlige spørsmål underveis.

 

FØLG LINK TIL FULLSTENDIG PROGRAM OG WEBINAR

 
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler