30% på kjøkken fra Schmidt - Porsgrunn

Velkommen til Schmidt sin kjøkkenbutikk sentralt plassert på Down Town-senter i Porsgrunn

Hos oss møter du Laura, Anne Line og Ole Realf. Vi er tre engasjerte og dyktige personer som hjelper deg å finne gode løsninger på din drøm. Kom innom vår interiørbutikk og bli inspirert til nye løsninger i alt fra kjøkken til bad, garderobe og andre oppbevaringsmøbler. Våre møbler blir laget med tanke på miljøet og med kvalitet i høysetet. Silhuetten bestemmer du, vi tilbyr både myke former og rette linjer. Hva enn du ønsker, nytt bad, nytt kjøkken eller møbelløsninger til resten av hjemmet, har vi et stort utvalg og mer enn en million kombinasjonsmuligheter. 

Få skreddersydd interiør til ditt kjøkken og bad

Ditt bad og kjøkken skal danne en ramme for din morgen- og kveldsrutine. Det er viktig at nettopp dette rommet er deilig å oppholde seg i, så du starter og slutter dagen på en god måte. Derfor bestreber vi oss for å finne interiør med designløsninger som avspeiler din personlige stil. Besøk vår kjøkkenbutikk i Porsgrunn for en prat om dine fremtidige ønsker for badet, stuen, kjøkkenet eller garderoben.

Husk at Schmidt tilbyr ‘skreddersøm’ produsert nøyaktig etter dine mål. Vi foretar alltid kostnadsfri oppmåling og kan prise hele prosjektet fra start til ferdig montert. Våre samarbeidspartnere hjelper deg med alt, dette inkluderer rør, strøm, gulv, vegger og renovering av bad.

Vi gleder oss til å realisere din interiørdrøm.

Velkommen skal du være!

  

Fordi du ikke er som alle andre
Hos Schmidt Kjøkken i Porsgrunn skaper vi de beste forutsetninger for alle som ønsker et skreddersydd og personlig kjøkken, baderom, soverom eller annet interiør i hjemmet – uten at det går utover kvalitet, funksjonalitet og personlig stil. Vi produserer kjøkken-, bad-, garderobe- og innredningsløsninger på mål uten at du skal betale ekstra.

Alle våre løsninger er spesialprodusert til den enkelte kunde, helt ned i aller minste detalj. Først når tegningene er ferdige går vi i gang med produksjonen. Alle løsningene våre er laget av bærekraftige materialer på miljøvennlige fabrikker.

Du kan lese mer om vår bæredyktige produksjon her.

 

Vennlig hilsen

Ole Realf Vanebo
Daglig leder
Tlf. 920 59 931
Schmidt Kjøkken Porsgrunn

Down Town-senter
Kulltangvegen 53, 3921 Porsgrunn, Norge
Telefon: 33 56 90 00
Email: post@schmidt-porsgrunn.no

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler