Arbeidskraftmobilisering

Vi jobber med arbeidskraftmobilisering til bransjer med arbeidskraftbehov for å holde samfunnet i gang

«Situasjonen på arbeidsmarkedet i Skien endret seg over natten i forbindelse med Covid-19. Mange bedrifter har ikke hatt annet valg enn å permittere hele eller deler av arbeidsstokken sin. Oversikten og kunnskapen vi har hatt om arbeidsmarkedet, bransjer og hvem som har behov for arbeidskraft- gjelder på mange måter ikke lenger. Og bildet av arbeidsmarkedet forandrer seg dag for dag.

Mens mange næringer er bekymret både for kortsiktige og langsiktige virkninger av dette, ser vi en økning i etterspørselen for arbeidskraft fra bransjer som matbutikker, matproduksjon, transport, landbruk og helse. NAV jobber nå med arbeidskraftmobilisering til bransjer med arbeidskraftbehov for å holde samfunnet i gang. Flere av disse bransjene er samfunnskritiske, og beredskapssituasjonen kan bli langvarig.

Markedsavdelingen v/ NAV Skien ønsker å hjelpe alle disse bedriftene, uavhengig av om de permitterer eller ansetter. Arbeidsplassen.no er NAVs digitale møtested for arbeidssøkere og arbeidsgivere.  

Arbeidssøkere/jobbskiftere/permitterte: Pass på at jobbprofilen din på www.arbeidsplassen.no er oppdatert på CV og jobbprofil. På denne måten gjør du det enklere for bedrifter med kritisk behov for arbeidskraft å treffe nettopp DEG!

Bedrifter: Bedrifter som etterspør kompetanse på grunn av Korona-situasjonen, søk gjerne i vår database www.arbeidsplassen.no. Oppdatert informasjon fra NAV angående permitteringssituasjon finner du på https://www.nav.no/person/koronaveiviser/. Ta også gjerne kontakt med en av våre lokale markedskontakter.

NAV Skien:
Katrine Hestenes, katrine.hestenes@nav.no, tlf 906 62 047

Vegar Falch-Pedersen, vegar.falch-pedersen@nav.no, tlf 452 30 443

Anita Nøstdahl, anita.nostdahl@nav.no, tlf 402 46 368

NAV Porsgrunn:
Arbeidsgivertelefon 413 29 799 (kl 8-16)

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler