KPMG

Del 3 av regjeringens krisepakke for næringslivet ble presentert fredag 3. april. I dette webinaret får du en gjennomgåelse av innholdet og kriteriene for støtte

Bedrifter med betydelig inntektstap som følge av COVID-19-utbruddet kan motta statlig støtte. KPMG Law Advokatfirma gjennomgår kriteriene for «krisepakke del 3».

 

Regjeringen har annonsert at staten vil dekke en andel av faste kostnader for bedrifter som har betydelig inntektstap som følge av koronavirusutbruddet. Regjeringens forslag, herunder hvilke kriterier som må oppfylles for å kunne søke støtte, ble kunngjort fredag 3. april. Hovedlinjene i forslaget er allerede kjent, og KPMG tar deg gjennom detaljene med praktiske eksempler. 
Underveis i webinaret svarte vi på spørsmål fra deltakerne.

 

Alle forhold rundt kompensasjonsordningen er ikke klare ennå vil vi invitere til et nytt webinar så snart brikkene begynner å falle på plass (forhåpentligvis tirsdag eller onsdag i neste uke). I tillegg at vi er i ferd med å utvikle Kompensasjonskalkulatoren. Den skal gjøre det enkelt å regne ut hva den enkelte virksomhet kan forvente å få ut av ordningen. Kalkulatoren vi bli å finne på http://kpmg.no
Vår ressursgruppe kommer til å jobbe med alle de uavklarte problemstillingene gjennom påsken, og vi tar gjerne mot spørsmål.

 

Følg link til webinaret

 

Følg link til utfyllende artikkel om webinarets tema

 

Foredragsholdere:

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler