Securitas

Vakthold fra Securitas forebygger uønskede hendelser

Hver dag døgnet rundt beskytter Securitas mennesker, arbeidsplasser og samfunn. Securitas leverer vakthold til næringsdrivende i Grenland og vi er på jobb døgnet rundt hele året.

Securitas er verdens største sikkerhetsselskap og leverer tjenester innen vakthold, elektronisk sikkerhet og branntjenester. Når alarmen går hos en av våre kunder er vi på plass innen få minutter.

Vi leverer skreddersydde løsninger til bedriftene i Grenlandsområdet og med vår tilstedeværelse reduseres risikoen for uønskede hendelser. Vi kan sørge for utvendig sjekk av dører og vinduer, og vi kan gå en runde i dine lokaler for å sjekke at alt er som det skal være etter at arbeidsdagen er over.

 
 

Alarm og kameraløsninger
Med alarm fra oss blir du varslet ved innbrudd og røykutvikling. Via en app kan du aktivere og deaktivere alarmen. Smart alarm er trådløs og monteres uten kabler. Programmering utføres av montør via en app.

Med Smart kamera har du tilgang til din bedrifts kameraer uansett hvor du er. Du får et videoovervåkningssystem som lagrer bildematerialet i høy oppløsning, noe som øker sjansen for å identifisere gjerningspersoner ved eventuelt innbrudd eller ved hærverk.

Spesielt tilbud til medlemmene
I disse dager står mange bygg og områder tomme enten hele døgnet eller lengre enn ved daglig drift. Vi tilbyr medlemmene gode priser på utvidede eller nye mobile inspeksjoner/vakthold, samt gode tilbud på våre tekniske løsninger innen alarm- og kameraløsninger.

Vi kommer gjerne på en kostnadsfri og uforpliktende befaring, der vi sammen gjør en risikoanalyse av dine lokaler, slik at Securitas kan tilby en skreddersydd sikkerhetsløsning for din bedrift. Ta kontakt med driftsleder Elin Johansen på 908 93 766 -  elin.johansen@securitas.no eller selger Rune Skjæran på 48 44 25 14 - rune.skjaeran@securitas.no

 
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler