Kurstilbud

Som medlem i Grenland Næringsforening har din bedrift tilgang til kurs som styrker kunnskapen i bedriften og gjør den enda mer robust. 

KURSTILBUD TIL MEDLEMMER

Arbeidslivet er i stadig endring. Det er behov for de fleste bedrifter å sikre og fornye kompetanse mot nye løsninger - samt sikre fortsatt vekst og lønnsomhet. 

I samarbeid med Folkeuniversitetet Sør-Øst tilbyr Grenland Næringsforening relevante kurs og fagbrev til våre medlemsbedrifters ansatte.
Kurs og fagbrev kan gjennomføres både i klasserom hos Folkeuniversitetet og som bedriftsinterne kurs. Kursene er populære og fylles fort opp.

Følg oss på vår Facebook-side som oppdateres ved nye kurstilbud! Kursinvitasjoner sendes også våre medlemmer pr e-post.

Mer om samarbeidet:
Folkeuniversitetet Sør-Øst søker i samarbeid med Grenland Næringsforening årlig om midler fra Kompetanse Norge til Kompetansepluss opplæring. En sentral oppgave for Kompetanse Norge er å arbeide for økt deltakelse i samfunns- og arbeidsliv ved å heve kompetansenivået for voksne. Kompetansepluss er en tilskuddsordning for opplæring i grunnleggende ferdigheter innen lesing, skriving, regning, muntlig og ikt knyttet opp mot arbeidsoppgaver i bedriften, samt norsk for fremmedspråklige. Ordningen skal bidra til at voksne får nødvendig kompetanse til å mestre krav og omstilling i arbeidslivet.

Tilbakemeldinger fra fornøyde kursdeltakere:

  • VITA VERITAS' daglige leder, Anette Holt Bratsberg, uttaler på Facebook: 

"Jeg har vært på et veldig lærerikt datakurs på Folkeuniversitetet i Skien denne våren. Veldig flinke lærere :-) Og heldige meg, som medlem av Grenland Næringsforening fikk jeg kurset gratis!! Det forundrer meg at ikke flere enn 13 personer benyttet seg av dette flotte tilbudet, som var for dem som har brukt Windows Office i noen år. Mange nyttige tips og lure måter å benytte programmet på - som gjør hverdagen enda bedre på jobb.
Takk Grenland Næringsforening!"

 
       
  • HYBEKO har benyttet kurstilbudene for sine ansatte og Svein Inge Forland, daglig leder i Hybeko AS, sier:

"Det å kunne tilby dette gratis til ansatte, kan være «det sparket» noen trenger for å melde seg på kurs på kveldstid  - og det er alltid noe å lære/tips å plukke opp. 3 av våre ansatte meldte seg på datakurs som gikk over 10 onsdagskvelder fra  kl. 18-21, og fikk frisket opp/tilført ny kompetanse i Office-programmene, i tillegg til at man traff «kollegaer» fra andre bedrifter i Skien. Kursopplegget var fint, med kursholdere som var eksperter på hvert sitt program/område.Vi anbefaler andre ansatte i medlemsbedriftene til å ta i mot dette tilbudet."

Bli medlem

Klikk her for å registrere deg

For mer informasjon om medlemskap, ta kontakt med daglig leder Mette Sannerholt Andersen

tlf: 951 20 848

e-post: msa@grenlandnf.no

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler