Møteplassen

Grenland Næringsforening har fortløpende medlemsmøter cirka én gang i måneden

Foreningens møter har blitt en attraktiv møteplass for næringslivet i Grenland - et sted for nettverksbygging og nye samarbeid. Du er tilstede der beslutningstagere møtes. Ved å engasjere deg kan du være med å påvirke foreningens arbeid og politiske prosesser. Jo mer engasjert du er, jo mer får du igjen for medlemskapet. 

Møtene avholdes vekselvis i Porsgrunn og Skien og et par ganger i året drar vi også på bedriftsbesøk. I Skien avholdes de fleste møter på Villa Fløyen, det ærverdige bygget som har vært i foreningens eie siden 1955.

 

Viktig arena for næringslivet

Medlemsmøtene er blitt en viktig møteplass for næringslivet i Grenland. Vi har fra 50 til 100 deltagere på våre møter, så her er det gode muligheter for å knytte nye kontakter og utvide nettverket.

Det er hyggelig å være en del av en så entusiastisk gjeng hver måned. Her går samtalene lett og vi får tilbakemeldinger om at nye samarbeid og idéer oppstår.  Dette er en av de foretrukne møteplassene hvor beslutningstagere i regionen møttes for utveksling av erfaringer - og også løser problemer sammen.

 

I vekst

Foreningen har vokst kraftig de siste årene og før sammenslåingen med Porsgrunn Næringsforening høsten 2017 telte Skien Næringsforening 360 medlemsbedrifter. Vi nærmer oss nå 500 medlemmer. Hovedtyngden av våre medlemmer kommer altså fra Skien, og målet er å øke medlemsmassen i Porsgrunn og utjevne styrkeforholdet mellom kommunene. Vi representerer en stor bredde i bransjer, størrelser og geografisk beliggenhet. Dette forsøker vi å ta hensyn til når vi velger tema til foredragene på arrangementene - her skal det være noe for en hver smak!

 

Våre medlemsbedrifter

Se våre medlemsbedrifter og bransjer

 

Resymé fra våre medlemsmøter 

Se årets webinarer samlet her

Bli medlem

Klikk her for å registrere deg

For mer informasjon om medlemskap, ta kontakt med daglig leder Mette Sannerholt Andersen

tlf: 951 20 848

e-post: msa@grenlandnf.no

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler