2015 Resymé fra høstens møter

Kort fra høstens møter

01.09.15 Hovedtema "Kommunevalg september 2015"
Vi inviterte de politiske partiene til å svare på spørsmål om ramme-betingelsene for næringslivet og hvordan partiene ville arbeide for å gjennomføre sine mål i den kommende perioden. Vi utfordret dem til å svare på spørsmål om hvilke saker deres parti ville legge vekt på i arbeidet for næringsutvikling i Skien og ønsket å få mer klarhet i ulikhetene i det politiske landskapet. Ordførerkandidatene fra alle partiene stilte velvillig opp og svare på spørsmål fra en engasjert debattleder – Ove Mellingen.              

 

                                                                                                                                                                                    

06.10.15 Hovedtema "Styrearbeid - ikke bedriv risikosport".
VISMA, hovedsamarbeidspartner 2015 var vertskap for kvelden og advokat Andreas W Hennyng snakket om å være bevisst ansvaret som følger med styrearbeid og kjent med kravene til styrearbeid for å redusere det personlige ansvaret medlemmene er eksponert for. Han snakket videre om at styrearbeid er både utfordrende og stimulerende for medlemmet, samt verdiskapende for selskapet. En interessant kveld med et spennende og nyttig tema.                

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                           

03.11.15 Hovedtema "Næringsutvikling og vekst i regionen vår".
Vekst i Grenland v/næringssjef Hanne Gro Haugland presenterte status for ny strategisk næringsplan for Grenland. Hun oppfordret næringslivet til å engasjere seg å være med på utformingen av planen, og inviterte alle til å være med på workshop om planinnholdet på Elvespeilet på nyåret. I tillegg holdt utviklingssjef i Skien Kommune Mette Gundersen et inspirerende foredrag om Skien 2020. Nytiltrådt daglig leder Mette Sannerholt Andersen ble også presentert for medlemmene denne kvelden.          

 
 

02.12.15 Julemøte.
Presentasjon av hovedsamarbeidspartner 2016, Sparebank1 Telemark.Banksjef Per Halvorsen takket for muligheten til å være samarbeidspartner for Skien Næringsforening. Han holdt et interessant foredrag med skråblikk på bankverdenen før nydelig sang av to unge Grenlands-talenter under ledelse av Jannicke Abrahamsen. De rørte oss alle med sine flotte stemmer akkompagnert av Espen Gundersen.

Bli medlem

Klikk her for å registrere deg

For mer informasjon om medlemskap, ta kontakt med daglig leder Mette Sannerholt Andersen

tlf: 951 20 848

e-post: msa@grenlandnf.no

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler