2021 Resymé fra årets medlemsmøter

Kort om årets møter

14.01.21 Webinar om den nye kompensasjonsordningen
I samarbeid med KPMG hadde vi et webinar om den nye kompensasjonsordningen som nylig var sluppet. Her var det mye relevant og nyttig informasjon for de bedriftene som var sterkt berørt av korona, og hadde mulighet til å få støtte. Webinaret ble holdt av Ole Jacob Angermo.

 

03.02.21 Green Network - Sirkulærøkonomi
Vi arrangerer Green Network samlingene sammen med flere foreninger i Vestfold. Denne gangen var teamet Sirkulærøkonomi. Lill-Torunn Kilde i Evig Grønn, Susie Jahren fra SINTEF, Lars Hogsrød i Alles Miljø og Øystein Eriksen i Release var foredragsholdere.

 

03.02.21 Ekstraordinære Generalforsamling
Mye av starten på 2021 har gått med på å forberede overtagelsen av Skien handelskammer. Med alle formalia i orden fikk vi avholdt digital ekstraordinær generalforsamling med over 20 stemmeberettigede. Overtakelsen ble enstemmig vedtatt, og dermed kunne vi begynne prosessen med å gjennomføre overførselen av driften. Målet for full overtakelse er 1.april.

 

05.05.21 Webinar med Arbeidstilsynet
Det var mange spørsmål om smittevern og innkvartering for mange arbeidstakere. Arbeidstilsynet hadde dette webinaret med formål om at arbeidsgivere lettere skulle forstå regelverket.

 

02.03.21 Digitalt Medlemsmøte
For første gang hadde vi et digitalt medlemsmøte. For å være sikre på at teknikken gikk sømløst fikk vi låne Tenden advokatfirma i Tønsberg sine lokaler. Gunnar reiste bort, og Mette satt hjemme. Advokat/Partner Arnt Olaf Stillerud fortalte først om hvitvaskingsloven, og hvordan denne er relevant for våre medlemsbedrifter. Vårt «trekkplatser» Michael Stang Treschow måtte dessverre melde avbud rett før møtet startet. Men adm. dir i Fritzøe/Treschow Eiendom, Petter Falkgård Andersen stilte opp på kort varsel. Tobias Hofsøy presenterte prosjektet Sammen for livet. Det var fint å se mange ansikter igjen, og på slutten skrudde alle på kamera så vi fikk tatt noen screenshots. Et digitalt møte kan ikke erstatte et fysisk møte, men vi tok med oss mange nyttige erfaringer til videre arbeid.

Bli medlem

Klikk her for å registrere deg

For mer informasjon om medlemskap, ta kontakt med daglig leder Mette Sannerholt Andersen

tlf: 951 20 848

e-post: msa@grenlandnf.no

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler