Webinarer i 2020

Se årets webinarer samlet her

KLIKK PÅ DENNE LINKEN FOR Å SE WEBINARET: Webinar - kontantstøtteordningen

LAST NED PDF PRESENTASJON HER:

Forskriften som regulerer Kontantstøtteordningen er klar. Med kontantstøtteordningen sørger norske myndigheter for sårt tiltrengt hjelp til Konorna-rammede bedrifter. Men hvordan sørger du for at din bedrift får en del av dette?

Grenland Næringsforening inviterte i samarbeid med PwC til webinar om hva du og selskapet ditt bør gjøre for å få en del av krisepakken. Stikkordene for dette webinaret er søknadsprosessen; hvordan forberede søknaden og hvordan søke.

 

KLIKK PÅ DENNE LINKEN FOR Å SE WEBINARET: Webinar - Styrearbeid i koronaens tid
Korona-situasjonen skaper store og til dels ukjente utfordringer for de fleste. Dette innebærer også skjerpede krav for styremedlemmer. Dette er ikke tiden for å sitte i styrer; man må stå. Samtidig er det viktig at man ikke får panikk eller blir handlingslammet.

Grenland Næringsforening var så heldig å få noen av advokatene i Tenden Advokatfirma til å si noe om aktuelle problemstillinger som styrer og styremedlemmer nå står overfor:

• Avleggelse av årsregnskapet for 2019. Hvordan håndtere utbytte?
• Hvordan og hvor lenge kan man holde selskapet i live uten å komme i ansvar?
• Praktiske innspill til styret i krisetider

Foredragsholdere fra Tenden Advokatfirma ANS
Odd Gleditsch d.y. og Tor Bechmann har lang erfaring fra styrearbeid i en rekke selskaper og bransjer, både som styremedlemmer og som rådgivere. Tor Erik Heggøy er en erfaren bostyrer og rådgiver for selskaper i vanskeligheter. Lasse Jensen leder Tendens gruppe for skatt og avgift og er leder av Styrenettverket i Vestfold.

 

KLIKK PÅ DENNE LINKEN FOR Å SE WEBINARET: Webinar om kontraktsforhold i Korona-skvis
Advokatene i Tenden Advokatfirma deler av sine erfaringer, svarer på spørsmål og gir praktiske råd til hvordan man bør håndtere enkelte av de juridiske utfordringene som oppstår.

Bli medlem

Klikk her for å registrere deg

For mer informasjon om medlemskap, ta kontakt med daglig leder Mette Sannerholt Andersen

tlf: 951 20 848

e-post: msa@grenlandnf.no

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler