Personvernerklæring

Personvernerklæring i henhold til GDPR

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger
Denne personvernerklæringen gjelder for nettsidene til Grenland Næringsforening: grenlandnf.no.
Grenland Næringsforening er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på disse nettsidene.

Personopplysninger som behandles
Nettstedene samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.
Eksempler på informasjon som innhentes er:  
E-postadresse, fornavn og etternavn, firmanavn, kontaktpersoner.

Hvordan informasjonen innhentes
Nettstedene samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen.
Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.
Eksempler på skjema:  
Innmelding som medlem på grenlandnf.no, påmelding til medlemsmøter, påmelding til å motta annen relevant informasjon på e-post.

Formålet med informasjonen som innhentes
er å sende relevant informasjon, og tilby en så god tjeneste ovenfor våre interessenter som mulig.
Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes. Dette for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god service.
Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, og vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Hvordan lagres informasjonen
Informasjon for medlemsregistrering på grenlandnf.no lagres i vårt medlemsregister.

Hvordan slettes opplysningene
Informasjon slettes på oppfordring ved e-post til 
post@grenlandnf.no eller via kontaktskjemaet på nettsiden.

Utlevering av informasjon til tredjepart
Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Grenland Næringsforening kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden og medlemsregisteret.
Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Grenland Næringsforening.

Samtykke
Ved innsendelse av innmeldingsskjema samtykker du i at vi kan kontakte oppgitte kontaktpersoner basert på informasjonen du har levert fra deg, inntil samtykket trekkes tilbake.
Dette vil  eksempelvis gjelde invitasjoner til medlemsmøter, nyhetsbrev, annen relevant forenings og næringslivs-informasjon på e-post.

Rettigheter
Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles.
Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.
Dersom du mener at Grenland Næringsforening ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten.
Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler