Meny
Search
Search
93 mentorpar - ønsker flere

93 mentorpar - ønsker flere

13. juni 2023
USN søker mentorer til økonomistudenter
Mentorprogram 2023
Sammen med Handelskøyskolen ved Universitetet i Sørøst-Norge (USN) ønsker vi å fortsette å styrke kontakten mellom studentene i Telemark (Bø) og arbeidslivet. 

For å forberede studentene på hva som venter dem etter fullførte studier tilbyr USN et mentorprogram for utvalgte økonomistudenter. Til dette trengs mentorer som har lyst til å bidra med tid, erfaring og nysgjerrighet. Mentorene skal bidra med sin arbeidslivskompetanse og hjelpe studenten i overgangen fra studier til arbeidsliv.

De ønsker å knytte til seg mentorer som har, eller nylig har hatt, stilling som leder, fag-spesialist, som gründer, styremedlem el. i arbeidslivet (privat, offentlig og/eller frivillig sektor). De søker etter bredde i bransjer og bakgrunn hos mentorene, også aldersmessig. Mest av alt trenger studentene en mentor som er faglig nysgjerrig, har evne og vilje til å la seg inspirere av noe nytt, er villig til å dele av egne erfaringer og er inkluderende, åpen og imøtekommende.
Årets nyhet er at alle mentorer blir sertifisert som USN mentorer gjennom et kurs (en kveld) – Master Mentor Class.

Du kan lese mer i linken her, eller ta kontakt på e-post med Silja M. Sverreson. 


Silja forteller: 
Vi har hatt et flott år i vårt mentorprogram ved USN. Det var totalt 93 mentorpar og vi fikk gode tilbakemeldinger fra flere av mentorene. En av mentorene fortalte meg at det var første gang hun hadde vært mentor, og hun så en stor verdi av å delta i programmet. Vedkommende jobbet som HR leder i Kongsberg Gruppen, og så det var supernyttig og komme så tett på en student. Hun fikk muligheten til å fortelle studenten om jobb-mulighetene i lokalmiljøet – og hun ville oppfordre sine kollegaer til å delta som mentorer høsten 2023, for både å kunne være en støtte for våre studenter og synliggjøre jobbmulighetene i området.
 
Møteplassen
facebook
Top Image

Bli kjent med Grenland Næringsforening

Siden 1884 har vi jobbet for samarbeid, nettverk og næringspolitisk gjennomslag for næringslivet. Vi samler beslutningstakerne i regionen og er en samlet stemme for næringslivet. 
I vårt nettverk har vi de fleste bransjer, og vi har tett dialog med offentlige myndigheter. Medlemskapet er rimelig, og jo flere vi er - jo sterkere står vi SAMMEN!
BLI MEDLEM