Meny
Search
Search
Top Image

Hovedsamarbeidspartnere

Hovedsamarbeidspartnere

Interessen og engasjementet rundt Grenland Næringsforening har vært stigende de siste årene, og vi ser daglig hvilke behov vår region har for en felles næringslivsstemme.

Det var flere som meldte sin interesse for å være neste års hovedsamarbeidspartner, og med det ble det en helt ny løsning for 2022:

For første gang har Grenland Næringsforening to hovedsamarbeidspartnere; TENDEN og AIDER. 


Begge har vyer og ambisjoner for både regionen og næringsforeningen. Sammen ønsker vi å sette Grenland på kartet og løfte foreningen videre inn i fremtiden. Vi er takknemlige for at Grenland Næringsforening er en attraktiv partner, og gleder oss til samarbeidet. 
 

Les mer om selskapene her:

TENDEN ADVOKATFIRMA:

Tenden er et fullservice forretningsjuridisk advokatfirma med hovedkontor i Tønsberg, og kontorer i Sandefjord og Oslo. Med 48 medarbeidere, hvorav 37 advokater, er Tenden blant landets største advokatfirmaer med hovedsete utenfor Oslo. Under parolen "mer enn bare juss", er ambisjonen å tilby løsningsorienterte tjenester til konkurransedyktige betingelser. Tenden har Grenland som et av sine satsningsområder, og ser samarbeidet med GNF som et naturlig ledd i å komme enda tettere på det lokale næringslivet og den rivende utviklingen i regionen. 
Link til nettside


AIDER:
Vi i Aider mener at regnskapsbransjen må redefineres. Vi liker tall. Elsker dem, faktisk. Men for oss er ikke et korrekt regnskap selve målet – det er bare starten. Det er fundamentet alt annet bygges på. Vi rendyrker kombinasjonen av teknologi som er enkel å forstå, knallgode folk som bryr seg – og mulighetene som frigjøres ved å utfordre og alltid tenke fremover. Derfor er ikke Aider bare enda et regnskapsbyrå. Vi er et ledende kompetansehus som legger lista når det kommer til teknologi og flinke folk. Vi hjelper dagens og morgendagens ledere i å lykkes med sine beslutninger. Vi vokser i full fart, og har i dag over 320 ansatte fordelt på 14 kontorer. 
Link til nettside

Side Image

Hovedsamarbeidspartnere 2022