Meny
Search
Search
Energi, Intercity og Torp flyplass

Energi, Intercity og Torp flyplass

12. januar 2023
Næringsalliansen møtte Stortingsbenken
Grenland Næringsforening har i mange år hatt en godt samarbeid med næringsforeningene i Vestfold. Sommeren 2022 ble dette samarbeidet formalisert gjennom en avtale, Næringsalliansen i Vestfold & Grenland.
Verden er i endring og konkurransen om etableringer og infrastruktur strekker seg lengere ut en noen gang før. Derfor er det avgjørende med tettere samarbeid og større konstellasjoner på tvers av regioner, bransjer og organisasjoner.
12. februar var Næringsalliansen på Stortinget og hadde møte med stortingsrepresentanter fra Vestfold og Telemark. Her fikk vi snakket om bl.a. Intercity, Torp flyplass og nok energi til industri- og næringsliv i regionen vår. 
Daglig leder i Sandefjord Næringsforening Ingebjørg Tollnes og Daglig leder i Grenland Næringsforening Mette Sannerholt Andersen
Næringspolitikk
facebook
Top Image

Bli kjent med Grenland Næringsforening

Siden 1884 har vi jobbet for samarbeid, nettverk og næringspolitisk gjennomslag for næringslivet. Vi samler beslutningstakerne i regionen og er en samlet stemme for næringslivet. 
I vårt nettverk har vi de fleste bransjer, og vi har tett dialog med offentlige myndigheter. Medlemskapet er rimelig, og jo flere vi er - jo sterkere står vi SAMMEN!
BLI MEDLEM