Meny
Search
Search
Fullsatt Googlemøte

Fullsatt Googlemøte

12. mars 2024
Næringslivet fikk møte Google
12. mars arrangerte Grenland Næringsforening Informasjonsmøte om Google sammen med Skien kommune, på Parkbiografen.
Målet med møtet var å koble regionens næringsliv på Googleetableringen og fortelle hvordan de kan agere for å dra nytte av de investeringene, og ringvirkningene, som kommer som en følge av datasenteretableringen. 
Det var en fullsatt sal med 400 mennesker fra regionens næringsliv som fikk høre at Google ønsker å være en god nabo, og at de har kommet for å bli her lenge.
Ordfører i Skien, Jørn Inge Næss, åpnet og daglig leder i Grenland Næringsforening, Mette Sannerholt Andersen, ledet møtet.
Deretter redegjorde Google om fremdriften på området, hvordan det blir når det står ferdig og det ble åpnet for spørsmål.
Ringvirkningene for næringslivet er betydelige, og Grenland Næringsforening kommer til å arrangere flere møter sammen med Google.

folk
folk i sal
Møteplassen
facebook
Top Image

Bli kjent med Grenland Næringsforening

Siden 1884 har vi jobbet for samarbeid, nettverk og næringspolitisk gjennomslag for næringslivet. Vi samler beslutningstakerne i regionen og er en samlet stemme for næringslivet. 
I vårt nettverk har vi de fleste bransjer, og vi har tett dialog med offentlige myndigheter. Medlemskapet er rimelig, og jo flere vi er - jo sterkere står vi SAMMEN!
BLI MEDLEM