Meny
Search
Search
GNF-Frokost hos ENRX

GNF-Frokost hos ENRX

17. oktober 2023
Teknologi i verdenseliten ga rekordoppmøte
Det var rekordoppmøte på GNF-Frokost OKTOBER hvor vi inviterte våre medlemsbedrifter til ENRX.

ENRX er Skiens nest største bedrift og produserer induksjonsvarme og -lading til hele verden. Magnus Terje Vold (Chief Commercial Officer) og Merethe (Pepevnik Managing Director) presenterte mange av ENRX’s produkter som er verdensledende og høyt etterspurt. De utvider i Skien og bygger nå et helt nytt bygg for produksjon av deres nye luftavkjølte induksjonsapparat.

Vi fikk også høre senior formuesrådgiver Tony Andre Bogen Heitmann fra Söderberg & Partners Wealth Management Norge som ga oss en kort oppdatering på finansmarkedene og hva historien har lært oss.

Til slutt ble det en liten omvisning på ENRX sitt laboratorium hvor vi fikk se hvordan de smelter metall på få sekunder. 

folk

Merethe Pepevnik , Magnus Terje Vold og Mette Sannerholt Andersen

 


folk

Tony Andrè Bogen Heitmann og Mette Sannerholt Andersen

 


lab

 


bygging

 

Møteplassen
facebook
Top Image

Bli kjent med Grenland Næringsforening

Siden 1884 har vi jobbet for samarbeid, nettverk og næringspolitisk gjennomslag for næringslivet. Vi samler beslutningstakerne i regionen og er en samlet stemme for næringslivet. 
I vårt nettverk har vi de fleste bransjer, og vi har tett dialog med offentlige myndigheter. Medlemskapet er rimelig, og jo flere vi er - jo sterkere står vi SAMMEN!
BLI MEDLEM