Meny
Search
Search
Handelskammersamling 2023

Handelskammersamling 2023

06. juni 2023
Fagsamling i Stavanger
Som ett av Norges 14 handelskamre var Grenland Næringsforening på fagdager og generalforsamling i Det norske Handelskammerforbund i Stavanger. To konstruktive dager med gjensidig og nyttig informasjonsutveksling sammen med kollegaer fra næringsforeninger som alle er Chamber og Commerce.
Grenland Næringsforening er via Norges Handelskammerforbund og ICC en del av verdens største næringslivsorganisasjon, og tilbyr tjenester som sertifiseringer og ATA-carnet. 

Sertifiseringer, blant annet Certificate of Origin, tilbys digitalt og med "vått stempel". Det er mange lang i verden som krever ulike dokumenter stemplet av et handelskammer fordi vi er en uavhengig og nøytral part. 
ATA-carnet er et dokument som forenkler kryssing av tollgrenser med varer som skal tilbake uforandret. Et system som finnes over store deler av verden og som gjør at du slipper å fortelle varer og du unngår å kjøre ulovlig.

Du kan lese mer om hva vi tilbyr her, eller ta kontakt med oss her


Handelskammer (Chamber of Commerce)
facebook
Top Image

Bli kjent med Grenland Næringsforening

Siden 1884 har vi jobbet for samarbeid, nettverk og næringspolitisk gjennomslag for næringslivet. Vi samler beslutningstakerne i regionen og er en samlet stemme for næringslivet. 
I vårt nettverk har vi de fleste bransjer, og vi har tett dialog med offentlige myndigheter. Medlemskapet er rimelig, og jo flere vi er - jo sterkere står vi SAMMEN!
BLI MEDLEM