Meny
Search
Search
Medlemsmøte DESEMBER

Medlemsmøte DESEMBER

07. desember 2022
Lutefiskaften igjen arrangert
Årets siste medlemsmøte ble tradisjonen tro, avholdt i et fullsatt Villa Fløyen med lutefisk på menyen. Gjennom mange tiår har foreningens medlemmer vært samlet i desember til en tradisjonsrik kveld, og etter korona-avlysning i fjor, var det hyggelig å samles på denne måten igjen. I år var det mange nye og «gamle» medlemmer som var med på en festkveld med hyggelig mingling, og god mat og drikke i fine lokaler.
Vi kunne avsløre at Aider og Tenden Advokatfirma forlenger sine avtaler og vil være Grenland Næringsforenings hovedsamarbeidspartnerne videre i 2023.
Söderberg & Partners Norge og Bemanningsbyraaet fikk priser for «Årets oppmøtebedrift», og vi fikk servert deilig mat fra Villa Mat.
Nina Gromstad (sang) og Espen Gjelstad Gundersen (tangenter) satte oss i god jule- og feststemning, og Geir Tangen (Tangen Media & Event) forbløffet oss nok en gang med sine "tankeleser"-evner!


Hovedsamarbeidspartnere i 2023. Fv. Anders Aasen (Aider), Mette Sannerholt Andersen (Grenland Næringsforening), Tom Henry Olsen (Tenden Advokatfirma)

Årets oppmøtebedrift: F.v. Stig A. Gåre Andresen & Laila M. Håkonsen (Bemanningsbyrået), Mette Sannerholt Andersen (Grenland Næringsforening), Bård Åke Petersson & Tony A. Heitmann (Söderberg & Partners)

Styreleder i Grenland Næringsforening Skjalg Aasland og daglig leder Mette Sannerholt Andersen
Medlemsmøte
facebook
Top Image

Bli kjent med Grenland Næringsforening

Siden 1884 har vi jobbet for samarbeid, nettverk og næringspolitisk gjennomslag for næringslivet. Vi samler beslutningstakerne i regionen og er en samlet stemme for næringslivet. 
I vårt nettverk har vi de fleste bransjer, og vi har tett dialog med offentlige myndigheter. Medlemskapet er rimelig, og jo flere vi er - jo sterkere står vi SAMMEN!
BLI MEDLEM