Meny
Search
Search
Medlemsmøte - JANUAR

Medlemsmøte - JANUAR

04. januar 2023
Fullt hus i Herøya Industripark
Årets første medlemsmøte ble avholdt 3. januar på Herøya Industripark AS. Det var tydelig at dette var noe som var populært for det var mer enn fullt, og vi skulle gjerne hatt plass til flere.
Sverre Gotaas og Skjalg Aasland fra Herøya Industripark presenterte parken, hvordan de stuper inn i det det grønne skiftet og hvilke planer de har fremover.
Geir Vala og Petter Ellefsen fortalte om «Norges største regulerte industriområde», nemlig Frier Vest, og hvilke muligheter det kan gi regionen i årene fremover.
Til slutt fikk vi høre Per Brevik fra Norcem - Brevik (Heidelberg Minerals) fortelle om deres «Langskip» og hvordan de skal revolusjonere sementproduksjonen.
Ringvirkningene av alle de milliardene som skal investeres i vår regionen fremover kommer til å bli store. Det er viktig for videre utvikling og styrking av vår region!


Medlemsmøte
facebook
Top Image

Bli kjent med Grenland Næringsforening

Siden 1884 har vi jobbet for samarbeid, nettverk og næringspolitisk gjennomslag for næringslivet. Vi samler beslutningstakerne i regionen og er en samlet stemme for næringslivet. 
I vårt nettverk har vi de fleste bransjer, og vi har tett dialog med offentlige myndigheter. Medlemskapet er rimelig, og jo flere vi er - jo sterkere står vi SAMMEN!
BLI MEDLEM