Meny
Search
Search
Medlemsmøte JANUAR

Medlemsmøte JANUAR

09. januar 2024
Flott start på 2024 hos NITO Telemark
Årets første arrangement var medlemsmøte hos NITO Telemark. Så godt som alle stoler var tatt med nesten 90 til stede. 
Vi fikk høre Kirsti Arvesen Nesheim, «verdens eneste Fenskoordinator», fra Nome kommune fortelle om hvilke muligheter som finnes på Feensfeltet.  
Terje Dahl Svendsen, Ruben Skifjell Hoffgaard og Caroline Jahre Viksand fra Tenden Advokatfirma ga oss praktiske råd og tips om hvilke grep man kan ta for å håndtere risiko i nye kontrakter i usikre tider.
Jørund Buen og Einar A. Rørvik fra SpareBank 1 Sørøst-Norge presenterte helt nye tall fra Konjunktur Sørøst. Oppsummert viste tallene at bedriftene i Grenland ser mer positivt på fremtiden enn resten av regionen - og bedriftene i Skien er mest bekymret for økte kostnader, mens bedriftene i Porsgrunn er mest bekymret for mangel på kvalifisert arbeidskraft.

Vi gleder oss til alle arrangementene vi skal ha i 2024.

folk
folk
folk
Medlemsmøte
facebook
Top Image

Bli kjent med Grenland Næringsforening

Siden 1884 har vi jobbet for samarbeid, nettverk og næringspolitisk gjennomslag for næringslivet. Vi samler beslutningstakerne i regionen og er en samlet stemme for næringslivet. 
I vårt nettverk har vi de fleste bransjer, og vi har tett dialog med offentlige myndigheter. Medlemskapet er rimelig, og jo flere vi er - jo sterkere står vi SAMMEN!
BLI MEDLEM