Meny
Search
Search
Medlemsmøte JUNI

Medlemsmøte JUNI

05. juni 2024
Jubileumsfest på Villa Ekeli
I forbindelse med Grenland Næringsforenings 140 års jubileum ble medlemsmøte i juni en jubileumsfest på Villa Ekeli. 100 festkledde personer fra det brede næringslivet i Grenland; der ordførere, hovedsamarbeidspartnere, æresmedlemmer og medlemsbedrifter, delte en trivelig kveld med det sosiale i sentrum. 

Ordfører i Skien kommune, Ordfører Marius Roheim Aarvold, og ordfører i Porsgrunn kommune, Janicke Andreassen, gratulerte og overrakte flotte fat fra Porsgrunn Porselen. Representanter fra våre hovedsamarbeidspartnere i 2024 holdt også tale, Per Halvorsen i SpareBank 1 Sørøst-Norge og Johan Henrik Frøstrup i Advokatfirmaet Eurojuris Telemark DA. Per Bjørn Sandøy representerte æresmedlemmene og ga oss artige tilbakeblikk.
Formue var møtesponsor, og deres Arent Kristian Anfinsen bidro med å løfte stemningen ytterligere med tale og lek.

folk folk
folk folk

 
Medlemsmøte
facebook
Top Image

Bli kjent med Grenland Næringsforening

Siden 1884 har vi jobbet for samarbeid, nettverk og næringspolitisk gjennomslag for næringslivet. Vi samler beslutningstakerne i regionen og er en samlet stemme for næringslivet. 
I vårt nettverk har vi de fleste bransjer, og vi har tett dialog med offentlige myndigheter. Medlemskapet er rimelig, og jo flere vi er - jo sterkere står vi SAMMEN!
BLI MEDLEM