Meny
Search
Search
Medlemsmøte MARS

Medlemsmøte MARS

07. mars 2023
Kompetanse og Lærlinger
Mars-medlemsmøtet ble avholdt hos OSS & RM sine nye lokaler på Rødmyr. Tema for kvelden var KOMPETANSE og LÆRLINGER. Regionsdirektør i NHO Vestfold og Telemark, Kristin Saga viste oss funnene i deres ferske kompetansebarometer, og pekte på hvilke utfordringer regionens næringsliv står i. Hun kunne fortelle at 2 av 3 bedrifter nasjonalt har et udekket kompetansebehov, og hele 71% i Grenland. Vi hadde også besøk av Bjørnar Stensvold fra Maskinentreprenør Odd Stensvold As og deres lærling Andreas Wigart som delte sine positive erfaringer som lærlingbedrift og lærling.

Kveldens vertskap Hanne Sondresen, Nils Johan Fjeldahl og Alexander Nussbaum (OSS & RM) fortalte om det arbeidet de gjør og hvordan en bedrift kan bli opplæringsbedrift. Til slutt fikk vi en omvisning på hele lokasjonen til Opplæringskontorene for yrkesfag. I de nye lokalene har de fått samlet alt under et tak, og både elever og ansatte er strålende fornøyd.
Medlemsmøte
facebook
Top Image

Bli kjent med Grenland Næringsforening

Siden 1884 har vi jobbet for samarbeid, nettverk og næringspolitisk gjennomslag for næringslivet. Vi samler beslutningstakerne i regionen og er en samlet stemme for næringslivet. 
I vårt nettverk har vi de fleste bransjer, og vi har tett dialog med offentlige myndigheter. Medlemskapet er rimelig, og jo flere vi er - jo sterkere står vi SAMMEN!
BLI MEDLEM