Meny
Search
Search
Medlemsmøte NOVEMBER

Medlemsmøte NOVEMBER

02. november 2022
Bedriftsbesøk til Jotun/Sandefjord
November-medlemsmøtet var et samarbeidsmøte med Sandefjord Næringsforening. Sammen dro vi på bedriftsbesøk til Jotuns hovedkontor i Sandefjord. Noen kjørte selv, emn flesteparten var med i vår felles buss.

Philip Esnault (Regional Marketing Director WESCA) presenterte Jotuns arbeid og virksomhet, og Tom E. Evensen (Regional Category Manager Hull Performance at Jotun) presenterte Hull Solutions som er et innovativt samarbeid mellom Jotun og Kongsberg Gruppen. Til slutt fortalte Managing Director i Wood Group Lars Fredrik Bakke (Som også er styreleder i NHO Vestfold og Telemark) om utfordringer og muligheter i vår region.

Vi fikk servert deilig julemiddag og vi ble tatt godt imot av både Jotun og Sandefjord Næringsforening med deres medlemmer. Vi erfarer at å knytte bånd på tvers av «fylket» er av stor betydning.
 
 
 

 
Medlemsmøte
facebook
Top Image

Bli kjent med Grenland Næringsforening

Siden 1884 har vi jobbet for samarbeid, nettverk og næringspolitisk gjennomslag for næringslivet. Vi samler beslutningstakerne i regionen og er en samlet stemme for næringslivet. 
I vårt nettverk har vi de fleste bransjer, og vi har tett dialog med offentlige myndigheter. Medlemskapet er rimelig, og jo flere vi er - jo sterkere står vi SAMMEN!
BLI MEDLEM