Meny
Search
Search
Medlemsmøte NOVEMBER

Medlemsmøte NOVEMBER

07. november 2023
Fullt hus hos GI Eiendom 
Et fullbooket november medlemsmøte (med venteliste) ble avholdt i GI Eiendom sine innbydende lokaler på Nenset. Eiendomsbransjen har på kort tid fått endrede forutsetninger og temaet for kvelden var: «Utvikling av eiendom i en krevende tid».

Tom Henrik Haugland i GI Eiendom fortalte om deres satsing på Grenland Næringspark og hvordan det er å drive eiendomsutvikling i motbakke. Frode Antonsen fra nyfusjonerte HRL Entreprenør, som er en stor entreprenør i regionen, ga oss pulsen på entreprenørbransjen og hvilke grep de tar for videre utvikling. «Er det behov for flere nye leiligheter i Grenland?» spurte Barbro Rasmussen i EiendomsMegler 1 Telemark, og ga oss statistikk som fortalte om fremtidig boligbehov og beskrivelse av Grenlands boligmarked.

Med endrede forutsetninger må eiendomsbransjen ta grep og tenke nytt. Tor Anthon Christiansen, John Olav Auran, Cicilie Sørum Gregoire og Ingvill Hellenes fra SANDS Advokatfirma, hadde en rekke tips og råd, og var innom temaer som: Planprosesser, finansiering og skatt & avgift.

Det hele ble avsluttet med mat, mingel relasjonsbygging og gode samtaler.

folk

Gunnar Otterdahl Kleven, Tom Henrik Haugland, Mette Sannerholt Andersen, Martin Johannessen

 

folk

John Olav Auran, Ingvill Hellenes, Cicilie Sørum Gregoire, Tor Anthon Christiansen, Mette Sannerholt Andersen

folk

Frode Antonsen

 

folk

Barbro Rasmussen

 

Medlemsmøte
facebook
Top Image

Bli kjent med Grenland Næringsforening

Siden 1884 har vi jobbet for samarbeid, nettverk og næringspolitisk gjennomslag for næringslivet. Vi samler beslutningstakerne i regionen og er en samlet stemme for næringslivet. 
I vårt nettverk har vi de fleste bransjer, og vi har tett dialog med offentlige myndigheter. Medlemskapet er rimelig, og jo flere vi er - jo sterkere står vi SAMMEN!
BLI MEDLEM