Meny
Search
Search
Medlemsmøte på Kafè K

Medlemsmøte på Kafè K

07. september 2022
Kraftbehov og kraftløsninger
6. september ble det avholdt medlemsmøte i Kafè K sine hyggelige lokaler i Porsgrunn.

Vi fikk høre Eirik Lund Sagen (kraftanalytiker) og Andreas Billington fra Skagerak Energi (Kraft) fortelle om utsiktene og om vi har en strømkrise i Norge. Thea Øverli fra Lede ga oss et innblikk i prosessene bak tildeling av strøm og hvilke utfordringer de står ovenfor. Kjetil Diflefsen og Roger Jensen fra Løvenskiold Fossum redegjorde for deres småkraftverk og hvilke saker de jobber aktivt med. Nordisk Energikontroll AS ved Gunnar Solem og Frode Fuglset viste hva de kan tilby for å redusere energibruken i eksisterende bygg. Og til slutt fikk vi høre prof. emeritus ved USN - Universitetet i Sørøst-Norge Wilhelm Rondeel fortelle om kjernekraft og thorium.

Etter foredragene fikk vi servert smakfulle tapas, og det ble mange gode samtaler rundt bordene.

 
Medlemsmøte
facebook
Top Image

Bli kjent med Grenland Næringsforening

Siden 1884 har vi jobbet for samarbeid, nettverk og næringspolitisk gjennomslag for næringslivet. Vi samler beslutningstakerne i regionen og er en samlet stemme for næringslivet. 
I vårt nettverk har vi de fleste bransjer, og vi har tett dialog med offentlige myndigheter. Medlemskapet er rimelig, og jo flere vi er - jo sterkere står vi SAMMEN!
BLI MEDLEM