Meny
Search
Search
Medlemsmøte på Teater Ibsen

Medlemsmøte på Teater Ibsen

05. april 2022
For å øke eksporten med 50% må kompetanse og samarbeid videreutvikles

5.april ble det avholdt medlemsmøte i Teater Ibsen sine lokaler på Klosterøya, et av Norges mest moderne teater.
 

Vi fikk høre Kristin Saga, direktør i NHO Vestfold og Telemark synge(!) og fortelle om årets kompetansebarometer og kompetansebehovet i vår region. Deretter fulgte Elisabeth Klever fra Universitetet i Sørøst-Norge opp med å vise hva universitetet kan bidra med for å lukke dette kompetansegapet.For å klare å opprettholde den velferdsstaten vi har må vi øke fastlandseksporten betydelig de neste 10 årene. Direktør i Innovasjon Norge - Vestfold og Telemark, Anniken Fægri Damm-Larsen viste oss hvilke apparat de har for å stimulere og hjelpe til med dette. Anniken var dessverre forhindret fra å stille fysisk i dag, men ga oss en informativ og god presentasjon via Teams. Til sist fikk vi høre fra en bedrift som har lyktes med sin eksportsatsning, nemlig InflowControl AS. CEO Vidar Mathiesen fortalte om selskapet og hva de har gjort for å lykkes med sine planer.
 

Teater Ibsen stilte med en kortvariant av stykket «Ibsen skal brenne», hvor Henrik Ibsen trer inn i 2022 og sparker til høyre og venstre i sann Ibsensk ånd.
 

Kvelden ble avsluttet med omvisning i Teater Ibsens kulisser. 
 

Medlemsmøte
facebook
Top Image

Bli kjent med Grenland Næringsforening

Siden 1884 har vi jobbet for samarbeid, nettverk og næringspolitisk gjennomslag for næringslivet. Vi samler beslutningstakerne i regionen og er en samlet stemme for næringslivet. 
I vårt nettverk har vi de fleste bransjer, og vi har tett dialog med offentlige myndigheter. Medlemskapet er rimelig, og jo flere vi er - jo sterkere står vi SAMMEN!
BLI MEDLEM