Meny
Search
Search
Ny vellykket GNF-frokost

Ny vellykket GNF-frokost

23. mai 2023
Veronica Westhrin fortalte om sin tid i USA 
For første gang tok vi GNF-Frokost til et nytt lokale, nemlig Kirkens Bymisjons lokaler i Porsgrunn. Omlag femti personer møtte opp en tidlig tirsdags morgen til en trivelig frokost servert fra Kirkens Bymisjons kjøkken. 

Fra Kirkens Bymisjon fikk vi høre Nina Meling Haugen (Virksomhetsleder i Grenland) og Signe Tynning (Tiltaksleder bruktbutikk og arrangement) fortelle om det gode arbeidet de gjør i vår region. Kjersti Stordalen fra Odds Ballklubb fulgte opp og fortalte hvorfor de spiller med Kirkens Bymisjon på drakta.
Til sist fikk vi høre Veronica Westhrin fortelle om sin kontrastfylte tid som korrenspondent i USA. 

Vi erfarer at våre GNF-Frokoster er et fint tilskudd til våre andre arrangementer, og at de engasjerer enda flere av våre medlemsbedrifter. 


 
Medlemsmøte
facebook
Top Image

Bli kjent med Grenland Næringsforening

Siden 1884 har vi jobbet for samarbeid, nettverk og næringspolitisk gjennomslag for næringslivet. Vi samler beslutningstakerne i regionen og er en samlet stemme for næringslivet. 
I vårt nettverk har vi de fleste bransjer, og vi har tett dialog med offentlige myndigheter. Medlemskapet er rimelig, og jo flere vi er - jo sterkere står vi SAMMEN!
BLI MEDLEM