Meny
Search
Search
Styreguru Vidar Andersen

Styreguru Vidar Andersen

31. august 2023
Ny samling i Grenland styrenettverk
Oppmøtet var godt så det var tydelig at tema/foredragsholder var aktuelt. Vidar Andersen er partner og leder for virksomhetsstyring og styrearbeid i Aider. Det var en lydhør forsamling som fikk en tettpakket og svært informativ presentasjon om suksesskriteriene for et styre, samarbeidet styret/daglig leder - og betydningen av god styrekultur. Vidar er en kapasitet på styrearbeid og har skrevet flere godt solgte bøker om temaet. I dag var det tre heldige som fikk boken hans "Styrearbeid på 1-2-3".

Grenland styrenettverk arrangeres av Grenland Næringsforening, Tekna Telemark og Powered by Telemark. Målet er å øke styrekompetansen i regionen. Nettverket er åpent for alle.
Møteplassen
facebook
Top Image

Bli kjent med Grenland Næringsforening

Siden 1884 har vi jobbet for samarbeid, nettverk og næringspolitisk gjennomslag for næringslivet. Vi samler beslutningstakerne i regionen og er en samlet stemme for næringslivet. 
I vårt nettverk har vi de fleste bransjer, og vi har tett dialog med offentlige myndigheter. Medlemskapet er rimelig, og jo flere vi er - jo sterkere står vi SAMMEN!
BLI MEDLEM