Meny
Search
Search
Suksess - HJEM TIL JUL

Suksess - HJEM TIL JUL

22. desember 2023
Mange vil jobbe i Grenland
I går avsluttet Grenland Næringsforening møterekken i 2023 med arrangementet Hjem til jul - GRENLAND, og FOR EN KVELD DET BLE! Et stappfullt Comfort Hotel Porsgrunn med 33 bedrifter fra regionen, og nærmere 150 deltakere som hadde satt av en førjulskveld for å møte potensielle arbeidsgivere. Tilbakemeldingene fra bedriftene var utmerket, hvor de kunne fortelle om svært mange kompetente besøkene med aktuell bakgrunn og utdanning. 
Porsgrunnskaren Aleksander Walmann underholdt og satt oss i den rette julestemningen. Gulsets Jonis Josef holdt et forrykende stand-up show som engasjerte hele salen.

Bedriftene Yara, BDO, Heidelberg Materials Sement Brevik, ABB Electrification, Bouvet og ENRX holdt pitcher og fortalte om sine virksomheter.

Håpet er at dette kan bidra til at våre bedrifter får tettet kompetansehull og at vi har skapt god markedsføring for vår regionen.
Arrangørene Powered by Telemark og Grenland Næringsforening takker alle som kom og gjorde denne kvelden til en suksess!

folk
facebook
Top Image

Bli kjent med Grenland Næringsforening

Siden 1884 har vi jobbet for samarbeid, nettverk og næringspolitisk gjennomslag for næringslivet. Vi samler beslutningstakerne i regionen og er en samlet stemme for næringslivet. 
I vårt nettverk har vi de fleste bransjer, og vi har tett dialog med offentlige myndigheter. Medlemskapet er rimelig, og jo flere vi er - jo sterkere står vi SAMMEN!
BLI MEDLEM